Üç Günlük Bebek Beslenmesi

107 görüntüleme
D

Dilan M.

28 Ekim 2025 02:21
Bebeğim üç günlük. İki saatte bir beslemeye çalışıyorum. Bazen az bazen çok emiyor. Sonra ağzını kapatıp içmiyor artık ama yatağa koyunca da mızırdanıyor ağlar gibi ses çıkarıyor. Neden olabilir
F

Fatma C.

28 Ekim 2025 02:42
Gazını çıkar annesi sakinlesin sonra yatağa koy tekrar almaya çalışma alışmasın sonra sana zor olur mzıırdanısa hemen alma sakinleşmeyi öğrensin kendi kendine
D

Dilan M.

28 Ekim 2025 04:43
Ama emmiyor,özellikle sol göğüsten süt akıyor ama ağzına almıyor 😢 sağdan ne içtiyse o da artık 10 dk bile sürmüyor 😢
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

28 Ekim 2025 04:46
İlk günler meme seçebiliyo kolayına gelen memeden içiyor bir süre sonra ikisini de tutar. Siz emmedigi memeyi boşaltın mutlaka ara ara teklif etmeye devam edin istemezse zorlamayın
M

Merve K.

28 Ekim 2025 05:31
Dilan merhaba, bebeğin daha dünyayı bilmiyor belki de kendisini anne karnında sanıyor hala. Emmeyi de yeni öğreniyor,çene kasları yeni gelişiyor. Senin kokun, göğsün onu rahatlatıyor senden uzak kalmak istemiyor. Ve şuanda asla asla kendisi sakinleşmeyi öğrenemez öyle bir hata yapma. Al kucağına başını sev, ninni mırıldan o şekilde sakinleştir. Bol bol ten tene temas yap. Hem sütün artacak hem de aranızdaki güvenli bağ oluşacak. Yapacağın en teknik şey emme sonrası omuza alıp yavaş yavaş gaz çıkartmayı öğret. İlk 10 gün gaz sancısı olmaz, ağlıyorsa açlıktan ağlıyordur aklında bulunsun. 10 günden sonra gaz sancıları başlar 6-8 hafta da pik yapar. Her emzirme sonrası gazını çıkart. Duştan sonra nemlendirici kremle masajlarını yap. Bol bol öp kokla. Anneliğin hayırlı olsun🩷
E

Elif S. S.

28 Ekim 2025 05:36
Merhaba. Çok küçük olduğu için yoruluyordur ve ne kadar içtiğini de bilmiyoruz belki de ona 10 dakika yetiyor olabilir benim bebeğim de en fazla 10 dk içerdi aç olan bebek gerçekten kendisini belli eder birde içmediği göğüsü boşaltırken elektrikle ya da eller serbest pompa KULLANMAYIN çünkü sütü çok arttırıyor ve tazyikli gelmesine sebep oluyor o zaman da bebek o hıza ayak uyduramadığı için zorlanır bu duruma hiperlaktasyon deniyor. Manuel pompalar var göğüse takıyorsunuz şişe gibi fazlası da ona akıyor ben böyle yapmadım eller serbestle yapmıştım sonra da sütü azaltırken çok zorlandım.
D

Dilan M.

28 Ekim 2025 16:27
Tüm yorumlar için çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu🙏🏻🍀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir