Tuvalet Eğitimi

25 görüntüleme
N

Nur S.

5 Kasım 2025 20:48
Merhaba sevgili anneler 19 kasımda oğlum 3 yaşına girecek çişi kakayı nereye yapıyoruz diyorum tuvalete diyor tuvalete götürüyorum asla yapmıyor ve kakasını tutuyor yeri geliyor çişinide tutuyor algı var konuşuyorda ama Nuh diyor peygamber demiyor asla ama asla kakasını geçtim çişini bile yapmıyor küçük ödüller duvara yapıştırılan stikerlar vs her şeyi aldım önce anlattım aşıladım 1 ay boyunca anlattım sonra eğitime başladım lazımlık vs herşeyi denedim lazımlığa oturtuyorum çiş için yok diyor kaldırıyorum daha arkamı dönmem ile altına yapıyor ve bilinçli yapıyor çıldırmak üzereyim artık banyom bembeyaz her şeyi ona göre ayarladım eğlenceli hale getirdim asla bağırmadım altına kaçırdığı zamanlar aferin çişini yapmışsın ama tuvalete gitmeliydin şimdi üzerimizi değiştirelim diyorum makineye beraber atıyoruz ama yok yok yok gerçekten çok yoruldum herkes inatlaşıyor diyor ama ne yapacağımı bilmiyorum yeri geliyor 7 gün kaka yapmıyor tutuyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir