Tuvalet Eğitimi
60 görüntüleme
Ü
ÜK
29 Ekim 2025 10:22
Oğlum bir ay sonra 2 yaşına girecek..Erken mi bilmiyorum ama bazı sinyaller gördüğüm için iki gün önce eğitime başladım. İki gündür bez takmıyorum. İki gündür çişini yaptıktan sonra söylüyor kakayı hep kaçırıyor geceleri kaldırmaya çalışıyorum ama inatlaşıyor ağlıyor kalkmıyor sabaha kadar altına kaçırıyor. Bide korkuyor çişini yapmaya lazımlığa oturmaya korkuyor. Sizce ne yapmalıyım bu korkusunu nasıl yenerim tekrar beze mi dönmeliyim yardım eder misiniz 😞

Hatice C.
29 Ekim 2025 10:26
Bende yeni başladım bezden çıkarmaya çalışıyorum ama geceleri bezliyorum 2 yaş gece tutabilecek bı yaş gibi gelmiyor bana küçükler o yüzden sizde gece bezlemeye devam edin naçizane fikrim 🌸
Ü
ÜK
29 Ekim 2025 10:28
Ama şimdi bezi geceleri tekrar takarsam kafası karışmaz mı

Hatice C.
29 Ekim 2025 18:50
Konuşun bende anlatıyorum akşamve öğlen uykusu için bezliyorum uykuda kacirabilir diye onun dışında akşam bez olur diyorum bi sağlam lazimligina alisssa sormadan çiş geldi dese ondan sonra öğlen bezini en sonda gece bezini birakicam tabi deniyerek bez kuru mu yaş mı uyanıyoruz ona göre buarada bizde iki yaşındayız
A
Ayşe Ö. T. ..
31 Ekim 2025 12:20
24 aylık Aynı durum bendede var bezi çıkardım altına yapıyor hiç söylemiyor çişi ve pipiyi biliyor sabır işi başka birşey değil
Ü
ÜK
31 Ekim 2025 12:21
Gece bağlasam mı bezi ıslanıyor çünkü hasta oluyor diye korkuyorum. Beze geçmemek için kendimi zor tutuyorum