Tummy Time Huzursuzluğu
126 görüntüleme
C
Ceren E.
19 Ağustos 2025 15:14
Bebeğim 2 aylık, göğsümde kafasını kaldırıp bana bakıyor ancak yüz üstü bir yere koyduğumda 10 saniyeden fazla tutmuyor kafasını. Ayrıca kafasını kaldıramayınca sinirlenip ağlıyor. Her gün 2-3 dk deniyorum ancak tummy time sevdiremedim. Ağlatmadan nasıl yapabiliriz?
S
Sezin F.
19 Ağustos 2025 15:16
Ben de de aynı durum geçerli nasıl yapmalıyız?
S
Semra A.
20 Ağustos 2025 19:31
Benim bebeğim de öyleydi. Çocuğunuzu leğen kemiği üzerine oturtup gezdirdiğinizde de sırt kasları güçlenir tummy time yerine geçer demişti bi çocuk doktoru. Çünkü o pozisyonda de başını kaldırmaya gayret ediyor. Bi süre sonra sevmeye başlıyor hatta kendi dönüyor merak etmeyin. Bir de su doldurulan matlar var oğlum sevmiş zamanla daha çok ilgisini çekmişti

Hanife A. ..
20 Ağustos 2025 19:41
Benim bebeğimde hiç sevmeyecek sandım hatta yeterince acaba ilgilenmiyorum muyum diye düşündüm 🫣 şu an yuvarlama yuvarlana ilerliyor 😁8aylik olduk. Günde toplasan üç dk durmuştur. 4-5 aydan sonra daha çok durmaya baslamisti
A
Ayşe V. ..
3 Eylül 2025 17:35
Bebeğin poposunu karnınıza yaslayın bebek öne doğru olsun kolunuzla destekleyerek gezdirebilirsiniz benim kızım da hiç yapmadı böyle yaptirabildim sadece 3 aydan sonra zeminde kaldırmaya başladı o zaman da yastıkla daha rahat yaptığı için daha çok sevdi şuan 4 aylık iyi durumda