Tüm Uyku Düzenimiz Bozuldu 🤦🏻♀️
135 görüntüleme
Z
Zeynep Ş.
23 Ekim 2025 00:18
Herkese merhaba. Kızım 7 aylık. 3 gündür uyku duzeni öyle bozuldu ki. Normalde 10 da gece uykusuna geçerdi şimdi asla uyumuyor uyusa bile uyanıyor. Gece iki olmuş zar zor uyutmaya çalışıyorum.1 dişi çıktı ikinci de çıkmak üzere ondan mı acaba? Ek gıdaya karşı da biraz isteksizlesti 🥺 gün içindeki uykularını mı geçiştirsem acaba gece uykusunun çabuk gelmesi için bilmiyorum
M
Mehves
23 Ekim 2025 01:35
Merhaba. Düzeni disten dolayi bozulmus olabilir ama birde su durum var ki Saat 10 7 aylık bir bebegin gece uykusu için çok geçbir zaman. Uyku saatini öne çekmenizi gündüz uykularını da ona göre ayarlamanızı öneririm. 8.30 da yatirmayı deneyin son gündüz uykusu ile arasnda 3 saat olsn. Bi kac gündür deneyinz. Saat 10 melatonin salınımını için riskli bir zaman dilimi o saatte derin uykuda olmasi lazım. uykuya geçiş zorlaşır. Melatonin hormonunu araştırmanızı ve bebeğinizi ona göre uyutmanızi öneririm
M
Mehves
23 Ekim 2025 01:42
Gündüz uykusunu geçiştirmek sizidaha zor bi sürece sokar. Gece gündüz uykuları birbirini pekiştirir. 3 uyku yapiyosa gündüz2 ye düşünebilirsiniz. Son gündüz uykusu ile arasnda 3 saat olsn derken en az 3 saat demek istedim. Düzelteyim.yani uykusu gelecek kadar bi zaman olsn süreyi siz ayarlayabilirsiniz