Tükendimmm Gibi Hissediyorum 😢
231 görüntüleme
K
Kübra ..
8 Ocak 2026 23:00
Kızım 7 aylık . Yemin ederim kendimle başbaşa kaldığım dinlendiğim bir an yok artık. Asla uyumuyor. Uyuyunca daçığlık çığlığa uyanıyor.asla yanlız kalmak istemiyor arkamdan ağlıyor. Tuvalete bile onunla gitmek zorunda kalıyorum hep huzursuz hep mız mız.ilk dört ay öyle değil di çok iyiydi sakindi uyuyordum dinleniyordum şimdi yorgun bitkin berbat haldeyim.ailemden uzakta bırakabileceğimbir kişi bile yok. Eşim desen sürekli işte .çok zor. 😥
C
Ceyda B. ..
8 Ocak 2026 23:06
Sana şunu diyebilirim bütün samimiyetim ile en güzel günleri bunlar keyfini çıkar 7 aylık bir bebek ilgiden başka bir şey istemiyor senden olabildiğini konuş onunla. Ağlayarak uyanıyor ise bir sıkıntısı vardır dışı çıkıyordur yada bebekler yeni şeyler öğrendikçe bunu sürekli yapmak isterler o bebeğini sitrese sokuyor olabilir. Ama al kahveni yerde onunla2oyna. Bunu 3 yaşında bir oğlan birde bir aylık bebesi olan ben diyorum asıl uyku bu zamanlardada yok 🥺🥺
İ
İrem
9 Ocak 2026 04:23
Merhabalar benim oğlum da 7 aylık olacak neredeyse son iki haftadır uyumlu uslu bebek gitti yerine uyumayan bir bebek geldi öyle olunca benim de stres seviyem çok artıyor. Ben çözümü soğuk falan demeden dışarı çıkmakta buldum arkadaşlar. Evde gerçekten çok çok zorlanıyorum ama dışarı çıkınca en azından o da kucağımda dışarıyı falan izliyor güzel zaman geçiriyor. Bunu tavsiye edebilirim ve gerçekten gece uykusuzluğu çok kötü hayat kalitesini çok düşürüyor 😔
G
Gülşah I.
9 Ocak 2026 05:57
Kübra hanım bende aynı durumdayım 3 ayı doldu dün. Uykusuzluktan dün sabah ağladım biılıyormsuunuz ölücem ben dedim. Keşke bir adım uzagımda bır yakınım olsaydı neler vermezdim. Çok zorlanıyorum, utanmıyorum bunu söylemekten ne yapabilirim ki. Ankarada olsaydınız gelıp size sarılırdım. O kadar ıyı anlıyorum ki o hissi. Yanlız değilsiniz
G
Glbk
9 Ocak 2026 06:02
Benim oğlumda 7 aylık oldu.desteksiz büyütüyorum.tüm gün donla lastik gibi beraberiz.bir oğlum daha var 13 yaşında.bebeğim babasında bile durmuyor.bende eşimin işten dönüşünü dört gözle beklemek isterdim ama bizim için farketmiyor.gözü hep bende.başkasında hep mutsuz huzursuz.gerçekten çok zor dediğiniz gibi.keşke bende içim rahat birine bırakıp az kafa dinlesem.sosyal hayatım yok.arkadaşlarımla hiç görüşemedim.ama ilk oğlumdan biliyorum gerçektengeçiyor zaman.
K
Kübra ..
9 Ocak 2026 07:13
Canlarım sizi görmeden sarılıyorum. Canım anneler. Hepiniz aslında çok iyi çok bilinçli anneleriz .o yüzden bu kadar hassasız aslında. Bu gece 5 6 defa uykum bölündü yine. (Dişe yoruyorum ) Beni en çok üzen şey desteksiz ailemden uzakta büyütmem.Oturup bebeğimle beraber ağlıyorum.Kar da yağsa dışarı çıkarıyorum ama evde yine aynı. Böyle kötü olunca gün içinde bebeğime de yansıyor.Bebeklerimiz sağlıklı olsun. Elbet geçecek diye umuyorum. Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için günümü güzelleştirdiniz .Her kötü olduğum da yazdıklarınızı açıp yalnız olmadığımı hissedeceğim. ❤️❤️❤️
D
Dilan Ç.
9 Ocak 2026 07:50
Kübra hanım canınızı sıkmayın gelir geçer bunlar en tatlı günler. Bende tek bakıyorum çevremde bana yardım edecek kimsem yok hep uzaktalar. Eminim biraz daha büyüyünce birbirinize yoldaş olursunuz. O sensiz sen onsuz hiçbişey yapamazsınız. Zor bir süreç ama anlatacağızinşallah

Merve K.
9 Ocak 2026 20:34
14. Aydan sesleniyorum sakın gelmeyin 🤣. Ah ah neler çektim bir Allah bir ben bilirim. Bende desteksiz büyüttüm ailemden uzakta. Şuan aileme yakınım sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar. Sabahlara kadar uyumayip ağladığımi bilirim. İnanın neredeyse 1.5 yıldır uyumuyorum. Bebek büyütmek çok zor. Bır o kadar da güzel. Rabbim hepimize sabır versin. Malesef diş huzursuzluğu ve atak haftaları hiç bitmiyor. Her ay bir öncekinden sahada zor geçiyor. Ama çok güzel. Çok zor biliyorum azıcık daha dayan düzelecek. Uyku düzenini çok güzel oturtmuştum. Yaklaşık 2 ay ne yaparsam yapayım gece 2 de veya 3 de uyumaya başladı. Sonra kendi kendine düzeldi. Kesinlikle ne yaparsam yapayım canının istediği şekilde ilerledik. Tükenmekten beter halleri çok yaşadım. Allah kolaylık versin tüm annelere.🌸 Anne olmak çok güzel ve çok zor.🥲
B
Buket ..
9 Ocak 2026 20:44
Cocuklu arkadaşlarıma dertlerimden yakındığım zaman bu yaşadıkların lelesi bide bunun lolosu var diyorlar 😂
Şakası bi yana ayrılık kaygısının tavan yaptığı aylardayiz benimki 8 buçuk aylık uyuduğunda yanından bile kalkamıyorum gece yatarken bile bana olan teması kesilince ağlayarak uyanıyor.aynı odada olduğumuzda bile agliyor çünkü o yerde oyun oynarken ben koltukta 2 dk uzanmak istiyorum diye. Geçecek bu günler içinizi ferah tutun. Bırakabileceğiniz biri olsa bile bırakmak istemiyorsunuz (kendimden biliyorum) :))
Şakası bi yana ayrılık kaygısının tavan yaptığı aylardayiz benimki 8 buçuk aylık uyuduğunda yanından bile kalkamıyorum gece yatarken bile bana olan teması kesilince ağlayarak uyanıyor.aynı odada olduğumuzda bile agliyor çünkü o yerde oyun oynarken ben koltukta 2 dk uzanmak istiyorum diye. Geçecek bu günler içinizi ferah tutun. Bırakabileceğiniz biri olsa bile bırakmak istemiyorsunuz (kendimden biliyorum) :))
Y
YP
9 Ocak 2026 21:04
Benim de 14 aylık erkek bebeğim. İnanın bu aylar çok daha kötü. Bilmiyorum gittikçe kötüleşiyor gibi. En iyisi ilk aydı sanırım en azından hep uyuuordu 2 3 saatte bir ben uyandırıyordum. Sonra film koptu zaten. Ben 14 aydır uyumuyorum gece saat başı uyanıyor. Düzelecek diye beklemeyin mizac meselesi bence. Çocuk gece uyumayan bir çocuksa uyumuyor yani hep böyle devam. Hastalık diş vs değil çoğu zaman. Şimdi gündüz de yürüdüğü işin bir sn yerinde oturmuyor hep bir tehlike. Ben de o kadar yoruldum ve tükendim ki ne eşim uykusuzluğumu, halimi anlıyor. Zaten gün içinde yatma saatine kadar eşim işte oluyor. Hepsine ek eşim hava soğuk diye dışarıda çıkarttırmıyor artık.