Tetegil Kullanan Var Mıı?
145 görüntüleme
G
Gözde K.
30 Ekim 2025 11:11
4 aylık bebeğim.. tetagili çok duydum o yüzden sormak istedim.inanılmaz bir salya durumu var. Diş kaşıyıcıyı hunharca ağzına sokup evirip çeviriyo bizm parmakları bulur bulmaz dişleri kaşıyo. Kendi eli zaten ağızdan ayrılmıyo. Gece Uykular haram oldu.. böyle bir durumda diş geliyo aklıma, kullanan var mı sakıncalı mı acaba?
F
Fatma Y. ..
30 Ekim 2025 11:56
Merhaba ben sakıncali bir durum görmedimilk oğlumada kullandim şimdi ikinci oglumada kullanıyorum sizin bebeginizle aynı ayda
E
Emel
30 Ekim 2025 12:04
3.5 aylıkken basladık biz kullanmaya suan 5 aylık brbegim gun icinde bazen kullanmıyorum ama her gece uyutmadan once mutlaka veriyorum
G
Gözde K.
30 Ekim 2025 13:14
Peki faydasını görüyo musunuz?
B
Büşra T.
30 Ekim 2025 15:47
Bende kızıma kullandım ekstra fayda sağladığını düşünmüyorum belkide bebeğe göre değişiyordur bilemiyorum. Karanfil ve zeytinyağını küçük bir kapta buz dolabina koyup bekletin yağ donuyor zaten damaklarına sürdürebilirsiniz bize bu daha iyi geldi
M
Melike M.
31 Ekim 2025 01:21
10 aylık oğlum var.5.aydan beri kullanıyoruz ara ara bence pek bi etkisi yok.Olmadıgınıda duymuştum ama yinede alış şans vermek istemiştim.Ben pem etkisinin oldugunu düşünmüyorum.Çok sık kullanmayıda doğru bulmuyorum.Bence yinede alın evde bulunsun.Önce tetagil veriyorum ben ağrısı oldugunda baktım hiç geçmiyor halaa ağlamaya devam ediyorsa calpol veriyorum.Biz böyle bi çözüm bulduk.Belki işinize yarar.@Gözde Kılınç