Tetagil Mi?karanfil Zeytinyağı Karışım mı?

442 görüntüleme
K

Kübi Y.

15 Ekim 2025 14:44
Bebeğim 5aylık uykuya çok direniyor sanırım diş sancısı çekiyor.zeytinyağı karanfil karışımı doğal fakat kranfil çok uyuşturmaz mı bebeğin ağzını?.tetagilin de pek faydalı olmadığını söyleyenler var kullananlar var mı acaba?
H

Hatice A.

15 Ekim 2025 14:58
Benim bebeğimde tetagilin bir etkisini göremedim karandil kürünüde beğenmedi sürünce daha çok ağladı
B

Büşra Ş. Y.

15 Ekim 2025 15:40
Ben de ikisinin de etkisini görmedim pek sadece şu parmağa takılan diş kaşıyıcı sakinleştirdi
N

Neslihan K. D.

15 Ekim 2025 17:16
Ben karanfil kürünün hiçbir etkisini görmedim. Tetagil bizde rahatlama sağladı
T

Tuğba Ç.

15 Ekim 2025 19:04
7 aylık bebeğim üst dişlerin sancısını çekiyor sürekli eli ağzında ve sinirli. Tetagil kesin işe yarıyor diyemem fakat ben uyutmadan önce sürüyorum ağzına biraz sakinleşiyor
L

Laleş T.

16 Ekim 2025 17:42
Tetagili nasıl veriyorsunuz peki ağzını açmıyor benimkisi
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

16 Ekim 2025 17:59
Tetagil benim oğlumda çok işe yaramıştı. İlk başlarda ağzını açmadığı için çay kaşığına döküp ağzını kendim açıp içersine döküyordum ki anında eriyor.sonraki dönemlerde tetagil görür görmez ağzını açmaya başladı
N

Neslihan K. D.

16 Ekim 2025 18:25
Tetagili gördüğü an ağzını açıyor oğlum. Sanırım tadını çok seviyor
E

Essnsr

17 Ekim 2025 00:13
Karanfil:) evet çok zor bir süreç çok canları acıyor ama tetagil vs gibi ürünler anlık etki ediyor sadece.o yüzden olabildiğince doğal yollar kullanılmalı karanfil olur soğan olur anne sütünü dondurup vermek olur biz tüm dişlerimizi böyle çıkardık zordu ama anlık bi rahatlama için kimyasalları kullanmadık
Aleyna T.

Aleyna T.

18 Ekim 2025 17:55
Zeytinyağlı karanfil kürünü ben karanfili ezmeden yaptım sürüyorum 1-2saat rahatlama sağlıyor bebeğim 4 aylık bu gün havuçda verdim gayet rahatlattı
R

Rabia K. ..

20 Ekim 2025 20:26
Açıkçası tetagilin pek fayda sağladığını düşünmüyorum. Anlık rahatlatıyor sonra gene aynı, huzursuz. Karanfil işe yarıyosa onu kullanayım
M

Merve İ.

22 Ekim 2025 17:21
Tetagili de karanfili de deniyorum tetagil daha başarısız diyebilirim daha çok ağlıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir