Terleme

95 görüntüleme
M

Merve.

26 Ekim 2025 16:06
Bebeğim 3 aylık mama veya meme emerken başı çok terliyor acaba normal mi? Uzun zamandır bu şekilde ama vücudunda terleme olmuyor.
S

Semanur K.

26 Ekim 2025 16:51
Erkek bebeklerinde oluyor diyorlar.Benim bebeğimde öyle hatta bu yüzdenbu geçiş mevsimimde öksürüğü oldu.Tavsiyem sık sık silin.Gerekirse atlet değiştirin.Veya sırtına bez koyun.Aynı zamanda ben şapka takıyordum terleyip üşüyor diye.Artik sadece iyice siliyorum.Uyanma pahasına da olsa silin.Yatarakcemzirigirsanız yattığı yere bez koyun uykuya dalınca çekin onu.Benim yaptığım uygulamalar bunlar.
M

Merve.

26 Ekim 2025 16:55
Benim bebeğim de erkek emerken terlediğinde sık sık siliyorum dediğiniz gibi bir de sırtını kontrol ediyorum orda ter olmuyor ama bazen yattığı yerde bile başının altında terleme olduğunu görüyorum. Bende söylediğiniz yöntemleri denerim çok teşekkür ederim.
Z

Zeynep H.

26 Ekim 2025 17:39
Benim de bebeğim erkeği terlemesi oluyor başında ve boyun kısmında üç gündür böyle duş aldiriyorum ve siliyorum
M

Merve.

26 Ekim 2025 17:51
Her zaman duş aldıramıyorum gece emmesinde de aynısı oluyor ama sildikten sonra sıcak tutmaya çalışıyorum çünkü biraz ferah geliyor elime terden sonra başını üşütmemeye çalışıyorum. Hasta olmazlar umarım :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir