Terleme
47 görüntüleme

Defne K. V.
20 Ekim 2025 08:22
Bebeğim 7.5 aylık erkek hareketli bir çocuk oyun oynarken emeklerken emerken çok terliyor bunlar normal diye biliyorum fakat geceleri göğsü ve sırtı soğuk terlemiş gibi ne giydirsem ne örtsem değişmiyor bi türlü anlam veremedim üşüyo mu terliyo mu oda ısısı 24 falan oluyor genellikle uzun kollu zıbın ve pijama altı oluyor üstüne de normal kalınlıkta battaniye çorapsız oluyor
S
Sibel Y.
20 Ekim 2025 20:32
Merhabalar bebeğim 13 aylık doğduğundan beri aynı sıkıntıyı yaşıyoruz oda kaç derece olursa olsun mutlaka su gibi terliyor ve göğsü sırtı buz gibi oluyor odamız şuan 24 derece sadece çıtçıtlı badi ve normal incelikte pijama altı ile yatıyor üzerinde de bildiğimiz nohut battaniyeler var ya ondan örtülü yine de ter içinde ne kışın ortasında bile aynı emerken oynarken her an her an ter içinde ne yaparsam yapayım her dokunduğumda teni buz gibi maalesef buna engel olamıyoruz sanırım
S
Sibel Y.
20 Ekim 2025 20:34
Terlemenin genel olarak genetik olduğunu söylemişti doktorumuz aynı şekilde bende babasıda anneannesi babaannesi çok terleyen insanlarız bize çekmiş bende artık kendim ne incelikte uyuyorsam bebeğimede öyle yapıyorum terlemesine engel olabiliyor muyum hayır maalesef gece her dokunduğumda teni buz gibi