Terleme

123 görüntüleme
ayşe

ayşe

17 Ekim 2025 21:19
Bebeğim çok terliyor emerken oyun oynarken neden acaba evin sıcaklığı 25 26 derece falan oluyor nasıl giydirmeliyim acaba uzun kollu zibin üstün eince sweat giydiriyorum çok mu geliyor acaba üşüyecek diye korkuyorum
Kübra B.

Kübra B.

17 Ekim 2025 21:46
Sweat giydirme bence oda sıcaklığı da fazla zaten benim bebegim de uzun kollu zıbın pijamayla ama yöne başından terlıyor
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

17 Ekim 2025 22:37
25-26 derece çok korkunç sıcaklık bebek için terlemesi çok normal. 22-23 derece olmadı anlattığınız kıyafetle. Evim 24 derece olunca kısa kollu zıbına geçiyorum oğlum için hareketlenen bebek daha hızlı terler sonra da hasta olur ya daha ince giydirin ya da ortam ısısını düşürün ❤️
Fatma T. .

Fatma T. ..

Uzm. Hemşire

17 Ekim 2025 22:39
Merhaba evinizn ısısnda üşüme olasılığı yok tek kat giydirebilirsiniz hareket halinde daha çok terler. Kontrolünüzde dvit ve troid degerlerinizde sorun yoksa ısıyla alakalıdır dvit rutin kullanımını ihmal etmeyin
Özge U.

Özge U.

17 Ekim 2025 23:30
26 derece olan bir evde bebeğin kat giyinip terlemesi çok normal benim evim şuan 20-21 derece arasında kolsuz zıbın, ince bir body onun üzere yelek giydiriyorum ona rağmen kafası terliyor. Çünkü sürekli hareket halindeler
Pınar B.

Pınar B.

18 Ekim 2025 14:32
25 hafta 5 günlük hamileyim dün baş dönmem oldu sonrasında sürekli uyku halim mevcut bugünde belli aralıklarla baş dönmem var uyku halim devam ediyor iştahım yok ne olablir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir