Tepkiler
184 görüntüleme
Y
Yüsra Y. ..
4 Ağustos 2025 19:06
Hocam kızım 16 aylık çoğunlukla sarılmaktan dokunulmaktan hoşlanmıyor arada sırada bana sarılmak istiyor örnekleyecek olursam 10 günde 3 kez sarılma eğilimi bana gösterir diyebilirim ve bu da kısa bir süre dokunur bana ortalama bir dakika kadar sonra hemen gider aşırı kıskançlığı da var mesela hepimiz aynı anda alkışlayınca sinirlenir istemez yapalım ve kendini yere atar bağırır başkaları el ele tutuşsa sarılsa istemez hemen bağırır yere atar kendini oyun oynadığında heyecanlandığında da kendi etrafında döner ve bunu gülerek zıplayarak yapar bir sorun aramalı mıyım bu tepkilerden
Y
Yüsra Y. ..
4 Ağustos 2025 20:53
İsmine mesale 10 da 7 diyebilirim ,parmak hareketleri falan yok,dönen şeylere de o an anlık görse bakar sonra takılmaz.emzik 12 aylıkken bıraktırdım emmiyor zaten sadece biberon kullnıyoruz
A
Asya
4 Ağustos 2025 21:05
Ellerini parmaklarını her bebek sureklı oynatır
Y
Yüsra Y. ..
5 Ağustos 2025 07:06
İsmine dediğim gibi çağırsak mesela 10 kere de 7 bakar her çağırmada bakmaz özellikle TV izlerken. el parmak hareketleri yok.her gördüğü işaret edip sorar hatta iki cismi eline alır sağ elindekini bi sol elindekini gösterir.mesela sar sar makarayı oynar hemde her adımını düzgün yapar.a ram sam sam şarkısını oynar ve başka bir kaç oyun şarkısını da bilir.kapıyı kapat desem kapatır ve kendini alkışlar çünkü bir şey yaptıpında güzel bir davranışsa alkışlıyoruz onu o da bunu bildiği için kendini alkışlar ve çoğu zaman bizden önce yapar bunu.ama sarılma sevme huyu yok bir makalede okudum otizmli çocuklar sarılma ve dokunulmayu sevmezmiş benim kızım da pek sevmez annesiyim sevmeye dokunmaya çalışsam istemiyor bundan dolayı çok rahatsız oluyorum