Tekrarlayan Hırıltılı Solunum

81 görüntüleme
Büşra A. .

Büşra A. ..

27 Ekim 2025 08:11
Arkadaşlar merhaba kızım sürekli en ufak bi şeyde hemen bronşit oluyo ve çok yoğun hırıltısı oluyo. Antibiyotik ve Nebzltr ilaçlar kullanıyorum devamlı ancak öyle topluyor. Fakaten Ufak bi grip olsunhemen tekrar hırıltı başlıyor. Benim gibi olanlar var mı? Kesin çözüm olan yadanet bi şekilde tanı koyulan biri varsa yardımcı olursnz sevinirim
D

Dilek A.

27 Ekim 2025 08:18
Küçük çocuklarda yaygın bir durum aslında. Bizim durumumuz biraz özel ama biz de aynı şeyleri yaşıyorduk. 12.ayına kadar 4-5 defa yaşadık ve çok oluyordu hırıltı geçmiyordu. Sonra akciğer filminde sol akciğerin gelişmediği farkedildi. Kardiyoloji ve göğüse yönlendirildi. Şuan bir sorun yaşamadık 21 aylık. Uzun zamansır hırıltılı bir durumu olmadı. Koruyucu sprey kullanıyoruz. Kontrolleri yapılıyor. Bir de bu hırıltı döneminde 1 defa yatış yapmıştık o da çok etkili olmuştu. Hırıltısı 2 günde geçmişti
Büşra A. .

Büşra A. ..

27 Ekim 2025 08:25
Bize hiç yatış verilmedi dilek hanım antibiyotilerle toparladğı için ama işte heran tetikte gibiyim çünkü o kadar çabuk hırıltıya dönüsüyorki artık ilaç vermekten yoruldum ter testi yapıldı onda bişey çıkmadı. Acaba yediklerimi etkiliyor süt yoğurt çok tüketiyo onlar mı hırıltyi dah çoğaltiyo bilemedim açıkçası. Bizde çocuk göğüs bölümüne gidiyorz şuan için aynı şeyler kullandk rahatladı biraz 🙏🏼 takip edilip duruma göre başka sebeplerden mi kaynaklanıyor ona bakılacak.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

27 Ekim 2025 09:03
Burun içeri akmaya başladığı an gürültü ortaya çıkar. Burun yıkama yapmak hayati önem taşıyor hırıltı konusunda bok burun yıkama ve ideal ortam nemi ayarlıyor olmalısınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Büşra A. .

Büşra A. ..

27 Ekim 2025 09:18
Ayça hanım arasıra yapıyorum bu işlemi ama olmadı her gün düzenli olarak yapayım çok teşekkür ederim 🙏🏼☺️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir