Tekrar Eden Kusmalı Hastalık
30 görüntüleme
K
Kübra G.
20 Ekim 2025 16:01
Osman hocam lütfen görün 🙏🏻 oğlum şuan tam 9 aylık. İlk 19 temmuz sonra 1 Ağustos, 3 Eylül, 21 Eylül, 6 Ekim ve 18 Ekim olmak üzere hastalandı. Hepsinde bir önceki gün soğuğa maruz kaldı ertesi gün kusma yaşadık. Günde 6 7 8 kere kusuyor. Emmek istemiyor emsede çıkarıyor. Hepsi 1 gün sürdü sonuncusu 2 gün sürdü. Sonuncuda 1 gün hastanede yattık idrar temiz kan sadece b 12 ve demir düşük. Hiç demir kullanmadık doktorumuz 9. Ay kan sonucuna göre başlarız demişti. En son kusma olan günde öğlen 3de erik verdim 5 saat sonra akşam kusup eriği çıkardı. 5 saatte mide öğütmemiş. Bir kere akşam saat 9da mısır yedi ertesi gün sabah 7 8 gibi kakada mısır gördüm sonra öğleden sonraki kakada da mısır gördüm. Verdiğim yiyecekler kakada tek seferde görünmüyor. Ayrıca gaz sancılarımızda bitmedi.3 ve 5. Ayda alerjitesti oldu deriden bir şey çıkmadı. Kakası normal. Cildindede birşey yok şuanda. Önceden mukuslu ve ciltte hafif kızarıklık var diye teste gitmiştik. Yani velhasıl bunlarla alakası var mı bilmiyorum ama en ufak soğukta bebeğim midesini üşütüyor.enfeksiyon falan yok kanda çıkmadı. Kilo alımı da normalsorun ne olabilir doktorlarda bir şey diyemiyor ne yapcağımı şaşırdım lütfencevaplayın 🙏🏻
Bu konuda henüz mesaj bulunmuyor.