Tek Meme Emme ve Göğüslerde Boyut Farkı

125 görüntüleme
Feride Y.

Feride Y.

23 Ağustos 2025 22:11
Bebeğim altı aylık bir süredir tek meme emiyor diğer memeyi neredeyse hiç emmiyor. Doğduğundan beri meme reddi vardı iki gündür tekrar alıştırmaya çalışıyorum ama bu süreçte hem sütüm azaldı hem de göğüslerim arasında boyut farkı oluştu ve farktan çok rahatsız oluyorum. Bu durumun düzelme ihtimali var mı farkın düzelmesi için ne yapmam gerekiyor
Yasemen T.

Yasemen T.

23 Ağustos 2025 22:32
Bebeğim 8 aylık . Aynı durumu 4.aydan bu yana yaşıyorum. Genel cerrahiye gittim göğüste tıkanıklık olabileceğini düşünerek. Tıkanıklık yok. Biri büyük biri küçük günde bir kez de olsa vermeye çalışıyorum almıyor. Doktora böyle kalır mı diye sorduğumda emzirme dönemi sonlandığında belli olur birşey diyemem dedi. İki arkadaşımında başına böyle bir durum gelmiş emzirme bittiğinde düzeldiğini söylediler
P

Pelin B.

23 Ağustos 2025 22:39
Emmediği göğsünüzü sağın, emmediği sürece süt pompalanmaz bu nedenle sütünüz azalır
P

Pelin B.

23 Ağustos 2025 22:39
Sağıp buzluğa atın, sonra içmese bile diş çıkarma sürecinde işe yarıyor
T

Tuba K.

24 Ağustos 2025 01:23
Bırde uyku ıle uyanıkşık arasında uzanarak vermeyı sık sık teklıf edın
Feride Y.

Feride Y.

24 Ağustos 2025 05:28
Emmediği için sağım yapıyorum ama bunu da düzenli olarak yapamadım maalesef emzirmek için de elimden geleni yapıyorum emiyor da ama çok kısa süre. İnşallah emzirme bitince normal olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir