Tek Göğüste Süt Kesilmesi
137 görüntüleme
S
Sena S.
13 Ekim 2025 20:10
Kızlar merhaba bebegim 3 aylık doğduğundan beri sağ göğsümü daha iştahlı emiyor sol tarafa ne yaptıysam alistiramadim hic emmiyor değil ama sağa göre aşırı az duruyor o memede her şeyi denedim. Sütüm artsın diye sağım yapıyorum sağdan 90 cc kadar alabiliyorum solda 20cc hatta daha da az gittikçe azalıyor ne yapabilirim bu durumu yaşayan var mı görüntü olarak da komik duruyo yani dengelemek istiyorum 🤦🏻♀️
N
Nagihan
13 Ekim 2025 20:33
Bebek emerek uyuyusa eğer ilk başta sağı emzirip daha sonra uyumak üzereyken yada uyurken meme değiştirip devam etmeyi denediniz mi öyle çoğu zaman fark etmiyorlar emdiği meme gibi devam ediyorlar. Oğlum da ara sıra tek meme emmekte direniyor bende o uyumaya yakın bi zamanda yer değiştiriyorum aynı şekilde onu da emiyor
S
Sena S.
13 Ekim 2025 20:37
Deneyecegim Nagihan hanım teşekkür ederimm
S
Sena P.
16 Ekim 2025 14:05
Sena hanım selam benım bebegım reddetmiyor fakat bilmedigim bir sekilde sol göğsümde süt cok az görüntüde de dediginiz gibi sol kücük sağ büyük oluyor ne yaptınız düzeldi mi ?
S
Sena S.
16 Ekim 2025 17:38
@Sena Pınar Sena hanım merhaba ben önce emzirmeye çalışıyorum sonra sağım yapıyorum manuel pompayla bir kaç gündür biraz farketti ama hala diger göğsüm kadar dolu degil ama duydugum kadariyla zaten esit olmazlarmış birinde illa daha çok olurmuş Allah'tan bebeğiniz reddetmiyor bol bol emzirin bırakın emzik gibi çiğnesin dursun uyarsın memeyi sütü arttirmanin en iyi yolu uyarmak
S
Sena P.
16 Ekim 2025 19:17
Cok sagolun adasım insallah daha cok dolar bol bol sütlerimiz olsun amin😍
S
Sena S.
16 Ekim 2025 20:40
@Sena Pınar ay amin aminnn inşallah 🤗
P
Perihan i.
18 Ekim 2025 18:47
merhaba ben de doğumdan beri sağ göğsümden daha az süt geliyor. Sol taraf daha fazla. Ben de sağı arttirmak istiyorum. Genelde uykuda sagi emziriyorum. Uyurkenagzi memede olupara ara çekiyordoye bazen iki saat oturduğum yerden kalkmadan emziriyorumama değişenbisey olmadı henüz.
S
Sena S.
18 Ekim 2025 19:45
@Perihan inci hanım benim de bariz bir fark olmadı sağım yaparak bir nebze arttırdım kaderime teslim oldum valla stres yaptıkça azalıyor çünkü