Tek Göğüste Süt Azlığı
126 görüntüleme
Y
Yasemin K.
8 Eylül 2025 18:07
Merhaba, kızım 5 aylık oldu ve son bir aydır hiç kilo alamamış. Doktorumuz üç saatte bir emzir dedi be deniyorum. Bu esnada sol göğsümde sütün az olduğunu farkettim. Bebeğim sol göğsümden emerken iki üç dakika sonra öfkelenmeye başlıyor. Sağa alınca rahatlıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Ne yapmalıyım
M
Mihriban s.
8 Eylül 2025 18:49
Benimde sol göğüsümde sütüm az sagıyorum emmiyor sagdıgım zaman sadece 30 ml alabiliyorum daha fazlasını hic görmedim bazen tek göğüste süt az olabiliyor deniliyor
A
Asli B.
8 Eylül 2025 18:52
Benim de sağ mememden çok az geliyor, en fazla 60 çıkıyor. Sanırım oradaki süt bezlerinin yoğunluğu ile ilgiliymiş.
Y
Yasemin K.
9 Eylül 2025 07:07
Sağım yapmak da artırmıyor sanırım o zaman. Evet memenin fizyolojisi ile ilgili sanırım. Tuhaf bir durum. İlk bebeğimde de sol göğsüm çok şişmezdi ama bu kadar boş olduğunu görmemiştim
E
Ezgi E. ..
9 Eylül 2025 07:44
Bende aynı durum söz konusu. Sağınca az çıkıyor. Ama çocuk doktorumuz sagmayla bebeğin emdiği miktar aynı olmaz dedi. Bebek daha fazla çekiyormuş emdikçe.
G
Gigi
9 Eylül 2025 09:07
Benim de sol göğsümden az geliyor ama orada ara sıra yara vs oluşuyor sol taraf tutuşu yapamıyor olabilirim bebeği düzgün tutamıyorum belki de o yüzden az emiyor az oluyor diye düşünmüştüm
Y
Yasemin K.
10 Eylül 2025 18:27
Çocuk doktorumuza sorduğumda normal dedi arkadaşlar. Kilo alımını direkt olarak etkilemez dedi. Bir memede diğerinden az olabilirmiş ve sağımda her zaman bebeğin emmesine göre daha az çıkarmış