Tecrübesizlik ve Anne Olmak..
140 görüntüleme
B
Buse T.
14 Ekim 2025 16:40
9 bucuk aylık burun akıntısı, hafif gözde sulanma mevcut ve huysuz.. ateş yok. Meme de uyuyabiliyor ama burnu rahatsız ediyor. aynı durumda olan var mı? İlk bebeğim ve korkuyorum. Yenidoğanken bronsitten yogun bakımda kaldı, tecrübem yok. Gece tıkanmasından ve ateşten çekiniyorum. Nasıl en hızlı geçirebilirim?
N
Nur87
14 Ekim 2025 17:25
Rabbim bağışlasın bizde 9 buçuk aylıyıs aynı sıkıntılar var diş çıkarma dönemi geldikçe hastalanıyoruz bugünde doktordaydık. Burun tıkanıklığı için Osman hocanın videosu var YouTube kanalında ordan bakabilirsin. Serum fizyolojik ile açılıyor
B
Buse T.
14 Ekim 2025 17:26
Evet öyle yapıyorum ve hava veriyorum ilaç kullanmaktan yana değilim sizce?

Dicle Y. ..
14 Ekim 2025 17:49
Hiç endişelenmeyin olabilir bebekler hep böyle büyüyor benim bebeğimde bir aydır aynı sorun doktora da sordum oda önerdi eczaneden serum alın ve hava veren nebul de diyorlar buhar olarak verin hem çok güzel açıyor hemde rahatlıyor gece de buhar makinesi kullanabilirsiniz burnu nemli tutuyor rahat nefes alıyor

Dicle Y. ..
14 Ekim 2025 17:49
Söyledikleriniz alerjiye de benziyor doktorabi sorun isterseniz alerjik bebek olabilir
B
Buse T.
14 Ekim 2025 17:50
Teşekkür ederim soracağım
N
Nur87
15 Ekim 2025 08:34
Bende gereksiz ilaç kullanmak istemiyorum. Osman hocanın videolarından yararlanıyorum. Bi enfeksiyonu yok ateşimiz hiç çıkmadı sadece balgamlı öksürüğümüz var antibiyotik yazdı
B
Buse T.
15 Ekim 2025 09:53
Evet ben de öyle düşünüyorum