Tahliller Temiz Ama İştahsız Bebek
216 görüntüleme
Ö
Özge N. D.
31 Temmuz 2025 19:44
Merhaba. Bebeğim 34 haftalık 2250 gram doğdu şuan 9 buçuk aylık ve 8 kilo. Son İki aydır sadece 400 gram almis . Tahlilleri yeni yapıldı. Demir, d vit, b vit, tsh, hemoglobin, ferritin vs hepsi normal değerlerde. . Anne sutunu bir önce kesti almıyor sadece mama. Ancak iki aydır ek gıda yediremiyorum çok az yiyor Bir iki tatlı kaşığı. Sonrasını istemiyor. Dişi çıkmadı. Sebep ne olabilir ne yapabilirim hocam? Şimdiden teşekkürler

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
31 Temmuz 2025 19:44
Evet bebeğinizin doğduğu kişilere göre hızlı kilo aldığını eğer doktorunuz anlamamışsa muhtemelen yanlış hesap yapmıştır. Tahminlerim tamamen normal çıkması ve iştahsız olarak lanse edilmesi çocuğunuzu gereğinden fazla beslediğiniz anlamına geliyor…
Ö
Özge N. D.
31 Temmuz 2025 19:46
Hocam hep mama istiyor ek gıda istemiyor. Ben önce ek gıda sonra mama vermeye çalışıyorum bizimle oturruyorum sofraya ama ağzını acmiyor
S
Sümeyra Ş.
3 Kasım 2025 12:05
Benim bebeğimde aynı düzeldi pütürlüek gıdalarda kusuyor
Z
Zeynep K.
3 Kasım 2025 12:24
Özge hanım sizin bebeğinize ek benm kızımda 7 kilo. Sizin durumda değişme oldu mu yani yemeye başladı mı ne yaptınız. Benm kızım kilo almıyor
Ö
Özge N. D.
3 Kasım 2025 13:20
Zeynep hanım şuan12 aylık 9 kilo. Evet yemeye başladı çok şükür. O süreçte baya zorlandık. İstemedi ama iki ay sonra düzeldi yani geçici bir surec
Ö
Özge N. D.
3 Kasım 2025 13:22
Sağlığı yerinde tahlilleri temiz. Yemesi de düzeldi . yumuşak pütürlü yiyor. Zamanla disleri de çıktıkça düzelecek inşallah merak etmeyin
Z
Zeynep K.
4 Kasım 2025 18:39
Şuan diş çıkarıyor oda var ama genel zaten iştahsızdi hala devam ediyor bir de çoklu gıda alerjisi var zaten yedikleri kısıtlı birde ağzını açmayınca moral kalmadı bende
Z
Zeynep K.
4 Kasım 2025 18:40
Ne yedircem ne yapicam bilmiyorum şimdi alt dişler çıktı üst dişleri çıkıyor bir yandan nasıl ilerleyecem bilmiyorum
Ö
Özge N. D.
4 Kasım 2025 18:42
Benim kardeşimin çocuğu da öyleydi. Hicbirsey yemiyordu. Sonra sonra yemeğe başladı şuan da doymuyor😄 yani zamanla düzelecek inşallah. Önemli olan sağlıklı olsun tahlilleri iyi olsun kilo aralığı normalse hiç kafaya takmayin