Suyu Nasıl İçmeli

115 görüntüleme
S

Sedef D. S. ..

19 Ekim 2025 09:42
8 aylık bebeğimin bu zamana kadar suyu kaynatıp soğutup veriyorum ama suyun tadı değişiyor gerçekten ve bebeğim içmek istemiyor . Bunun yerine küçük şişelerden alıp versem olur mu , hangi markayı almalıyım. Veya arıtmadan vermeliyim ?
S

Safiye Ş. ..

19 Ekim 2025 10:07
Ben hazir su veriyorum
Kaynayip soguyansu ztn tadi cok kotu ben bile icemiyorum
S

Safiye Ş. ..

19 Ekim 2025 10:09
Bide yani su hani bunuda bu kadr düsünmeyin lütfen,, ne kdr hassas olursaniz cocugunuz da öyle olur ve daha zorlaşır hersey su yani siz hangisini iciyorsaniz onu verin
S

SümeyyeD

19 Ekim 2025 10:14
benim de bebeğim 8 aylık evde arıtma var ona da ondan veriyorum dışarıda yanıma almadıysam hazır su veriyorum Safiye hanım haklı suyu da bu kadar düşünmeyelim ya
E

Esra B.

19 Ekim 2025 10:15
6 aylıktan itibaren bizim içtiğimiz sulardan içebiliyorlar kaynatmanıza gerek yok hangi suyu içiyorsanız onu verin sorun olmaz
S

Sedef D. S. ..

19 Ekim 2025 10:17
Valla rahatladım kaynatıp içirmeye çalışıyorum iğrenç bir tadı var hiç içim rahat değildi . Hepinize cevaplar için çok teşekkür ediyorum🤗
T

Tuğba B. ..

19 Ekim 2025 10:51
Kaynamış suyun tadı çok kötü ben cam şişeden direktveriyorum
T

Tuğba B. ..

19 Ekim 2025 10:51
Birazdabağışıklık için gerekli bence pamuklara sarıp büyütemeyiz
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

19 Ekim 2025 11:33
Cam şişede satılan sular sağlıklı 6. Aydan sonra kaynatıp soğutmak bir tercih oluyor artık. Onlardan alabilirsiniz artıma kesinlikle vermeyin suya ne karıştığını bilemiyoruz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir