Sütün Gazlı Olması
97 görüntüleme

Melahat G. S.
15 Ekim 2025 21:10
Merhabalar bebeğim 36 günlük aşırı gazlı bir bebek değil ama kendimde şunu fark ettim elle süt sağdığımda sütüm köpükleniyor, buzdolabında soğutmak için cam biberona koyuyorum biberonda süt olduğu zaman açarken bir tıs ediyor gazlı içecek açarmış gibi ayrıca bebeğim sık sık emerken tıkanıyor yada memeyle bi kavga halinde oluyor gazını çıkarmak için kaldırdığımda kimi zaman Kendi çıkarıyor kimi zaman ben çıkartıyorum gazını bu durumda olan varmı sütüm gazlı mıdır acaba
T
Tuğba Ö.
16 Ekim 2025 01:05
Süt gazlı olmaz ancak tazyikli geliyor olabilir emerken nasıl boğulur gibi mi oluyor öksürüyor ya da memeyi itiyor mu
M
Melike O.
16 Ekim 2025 01:57
Merhabalar sütün gazlı mı değil mi o kısmı bilmem ama senin yaşadıkları ben de yaşamıştım sonrasında yavaşça meme reddine dönmeye başladı emzirme desteği aldım. Bazen emzirirken sırt üstü yatırdığını fark ettim bebek bu şekildeyken hep boğulma tehlikesi yaşıyor ve bundan uzaklaşıyor memeden bunu anladım bebeğin yüzü emzirirken size dönük olsun. Meme reddi olmaması için de ten tene temas yapın gün içinde ve iki saatte bir emmeyi teklif edin ki tekrar bi güven oluşsun.

Melahat G. S.
16 Ekim 2025 02:02
Evet Tuğba hanım tazikli geldiği için kimi zaman itiyor memeyi kimi zaman bogulur gibi oluyor
T
Tuğba Ö.
16 Ekim 2025 08:25
Benim sütüm de tazyikli sabah akşam en düşük modda sağım yapıyorum emzirirken mutlaka geriye doğru yatın memenizi de makas şeklinde tutun bebek daha rahat ediyor yüksek modda sağım yapmayın sütünüz daha da artar bir de bebek sakinken emzirmek de işe yarıyor