Sütümü Nasıl Artırabilirim?
146 görüntüleme
E
Esra A.
8 Ocak 2026 17:53
Arkadaşlar bebeğim 5 aylık . 2 . Ayında mama anne sütü karışık gittik ama o süreçte bebeğim çok kustu mamalar çok gaz yaptı ben de sütümü artırmaya çalıştım bir şekilde çok yeterli gelmedi ama bu zamana kadar anne sütüyle idare ettik . Geçen aydan bu aya hiç kilo almamış ve emerken kafayı geri atıyor ve emmek istemiyor. Gece normalde 6 7 saat uyuduğu olurdu şimdi yatırıyoruz gece uykusuna 2 saat sonra tekrar kalkıyor. Dinlenemiyorum hiç çok ağlayan bir bebek dinlenemedikçe sütüm de olmuyor sanırım artırmak için neler yapabilirim .
G
Gökçin N.
8 Ocak 2026 17:58
Ben bestlak damla ve malt içeceği önereceğim. Süt kalitesi için de ravla lohusa yağı deneyin bence.
O
Ozlem
8 Ocak 2026 18:19
Gegi anne çayı bana iyi geliyor. Hurma yulaf ezmesi incir bunlarda güzel artırıyor. Ravla lohusa yağındanda memnunum yağlandırıyor. Power pumping yapabilirsiniz
H
Hümeyra
8 Ocak 2026 18:25
Bence hepsinden öncelikli suyu unutmayın bol bol için
H
H.Nur
8 Ocak 2026 19:59
Ben de aynı durumdayım ama benim bebeğim biraz obur mamasız hiç idare edemiyor yani hep aç, sütümü de sağıyorum artsın diye inşallah arttırabiliriz. Sadece yalnız değilsin demek istedim 🫂
B
Betül D. D. ..
8 Ocak 2026 20:18
1- Bestlak damla 2- Hipp emzirme çayı 3- Petibör bisküvi 4- Yemeklerden önce bir tutam dereotu 5- Düzenli olarak sütünü sağmak. Benim kesinlikle faydasını gördüğüm şeyler bunlar. Umarım faydasını görürsünüz🥰
K
Kübra ..
8 Ocak 2026 22:55
Kesinlikle uyku ve su .
E
Esra A.
9 Ocak 2026 03:58
Arkadaşlarım öncelikle teşekkür ediyorum 🥰 bestlak ben de garip şekilde nefes alamayacak kadar gaz yaptı ve hiç bir işe yaramadı promaltlar bir tık artırıyor ama onun da çok kilo yaptığını bildiğim için devamlı kullanamıyorum ravladan sipariş verdim inşallah o işe yarar ♥️
E
Esra A.
9 Ocak 2026 03:59
Gegi yi şuan ben de kullanıyorum gerçekten ben de o çok işe yaradı sağım yaptığımda önceden 10 ml falan çıkıyordu şimdi 30 çıkıyor hurma yulaf çok yemeye çalışıyorum ama şuanlık fayda göremedim 😕 power pumpinge de bugün itibariyle başlıyorum 😂
E
Esra A.
9 Ocak 2026 04:01
3 lt ye yakın su içiyorum ama çok uyuyamıyorum bence de dinlenmek çok önemli bu konuda . Bir de yalnız olmadığımı bilmek çok rahatlattı çok teşekkür ederim . Hepimizin elinden geleni yaptığını biliyorum 🫂
E
Esra A.
9 Ocak 2026 04:01
Ben de humana kullandım ama o da bir işe yaramadı hipple arasında fark var mıdır ki ?
B
Betül D. D. ..
9 Ocak 2026 04:40
İçerik olarak farklı olabilir ama aynı amaca hizmet ediyor sonuçta. İsterseniz direkt olarak rezene de kullanabilirsiniz. Belki daha etkili olur
G
Gökçin N.
9 Ocak 2026 04:41
@Esra Aktan promalt ların içinde şeker var. Ondan kilo aldırıyor. Migros ta peja var,şekersiz. Deneyin bence. Maltana çeşitleri de olur içinde tatlandırıcı var. Yine migros ta haliç markası da var bana biraz sert geldi. Benim favorim peja hala. Tabi süt olsun diye içiyorum,normalde olsa da içsem diyeceğim birşey değil.
E
Esra A.
9 Ocak 2026 12:40
Çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim 😊