Sütümmü Az Yoksa Emmiyor mu
120 görüntüleme
B
Beyza H. ..
24 Eylül 2025 21:12
DK. 3800 10,5 aylık kilo alımı çok yavaşladı şuan 8850 bu çocuk beni az mı emiyor benim sütümmü az bilmiyorum çünkü elimden geleni yapıyorum ama yine kilo alamiyor kabızlık ve vitamin eksikliğimiz var doktor ilaç ve ek olarak vitaminler verdi alerjik bebek kabızlık durumu tamamen düzelirmi probiyotik damla ve şurup kullaniyoruz
H
Hlm G.
24 Eylül 2025 21:33
Dk 3300 olan kiz bebegim var. 10 aylıkşuan 8250. Bebeğimin değerleri normal kilosu biraz altta ama beslenmesi ve keyfi yerinde olduğu için sorun olmadığını söyledi Dr. Ayrıcaen hareketli dönemleri kilo alımı yavaşlaması cok normal. Benim bebeğimde de kabızlık vardi. 4 aylıkken14 gün yapmayarak rekora koştu ek gıda zamanında da 5 günleri buluyordu. Şimdiher gün düzenli meyve tükenmesine sıvı alımına, besinlerine zeytinyağı eklemeye özen gösteriyorum. Daha düzenli olmaya başladı. Sizinde zamanla düzelecektir. Ayrıca katı gıdaya birden cok fazla yuklenmemenizi tavsiye ederim. Sadece süt ile beslenmedigi için kendinize stres yapmayın. Emerken tek odağınızın bebeğiniz olmasına özen gösterin. 🥰 içinizi ferah tutmaya çalışın. Bizler iyi olacağız ki bebislerimiz sağlıklıve mutlu büyüsünler
B
Beyza H. ..
25 Eylül 2025 19:21
Biliyorsunuz çevre baskısı çok oluyor her kafadan bir ses çıkıyor o yüzden biraz stresli ve yetersiz hissediyorum uzun zamandır sanki bebeğime yetemiyorum ama elimden geleni yapıyorum herkes bir şey diyor iyi bakıyorum ama ona eminim sütüm belki az belki çok bilmiyorum sürecimiz biraz yıpratıciydi mama almadı sütüm azaldı vs. artık uğraşmıyorum ne kadar süt çıkacakmış bilmem neymiş kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim banane eltimin sütü çoksa onun bebeği tombulsa benimki biraz zayifçaysa herkes karşılaştırir ama sormaz kimse ne kadar emek verdin diye neyse kusura bakmayın böyle bir yakınlığa ihtiyacm varmış galiba içimi döktüm size teşekkür ederim rahatlatmaya çalıştığıniz için umarım bebeklerimiz sağlıkla ve sevgiyle büyür 🙏