Sütüm Yok Mama Kullanıyorum Bebeğim 1 Aylık
139 görüntüleme
K
Kader P.
1 Kasım 2025 18:24
Bebeğim3 gunlukken yaşadığım stres sebebi ile sütüm gitti malesef direndim pompada aldım ama yemek kaşığı kadar çıkıyor Bebelac Gold veriyorum kaç ölçek olmalı
C
Cennet T.
1 Kasım 2025 18:33
Melike dolunay var bebeğiniz küçük ücretsizde destek veriyor emzirme süt arttırma konusunda profilinde mail adresi var yazarsanız hemen dönüş sağlar size yardım edecektir bence denemenize değer 🫶🏻
K
Kader P.
1 Kasım 2025 18:38
Nasıl ulaşabilirim
D
Dilara K.
1 Kasım 2025 18:39
Bebeğim 4 aylık şuan bende başta emmiyor zannettim çünkü sütüm çok az çıkıyordu ama o çıkan süt ona yetiyor siz sağmaya ve bebeğinizi emzirmeye devam edin emmede sorunvarsa silikon meme ucu kullanın cok kolayca alıyor onunla . Ha buarada içiniz rahat etsin diye mama vermeye de devam edin . Zamanla sütünüz artacak bebeğiniz büyüdükçe .stres olmamaya çalışın bu sürede mümkünse sizin o evhamlarınız da geçicek çünkü bebeğiniz büyüdükçe . Emmezse mama var işte elbet beslenecek bebeğiniz endişe etmeyin . E4 aylıkanneden naçizane tavsiyeler :)
C
Cennet T.
1 Kasım 2025 18:43
melikedolunay@icloud.com
Mail adresi bu buraya mesaj atabilirsiniz
Mail adresi bu buraya mesaj atabilirsiniz

Fatma A. U.
1 Kasım 2025 18:49
Bende bebeğimi 22 gün emzirebildim yaşadığım stresden dolayı kesildi günlerce uğraştım hatta aylarca gelsin diye gelmedi bende Bebelac bir kullanıyorum hastanelerde emzirme eğitmenleri var gittim sizede tavsiye ederim gidin ben sonuç alamadım belki siz alırsınız
K
Kader P.
1 Kasım 2025 18:52
Artık malesef mememide tutmuyor emzirmeye calisiyorum kendini parçalıyor göğsümn önünde
M
Mavi A. ..
1 Kasım 2025 20:17
90 ml hazırlayın 3 silme ölcek kullanın. 60 ml verin ağlarsa kalanınıda içirirsiniz. 1 ölçek zaten 30 ml yapıyor. Zaten fazlasını içmez içse bile kusar fazla gelirse. Mamayı yedırdıkten sonra 5 dk kucağınızda dik tutun sırtını aşağıya doğru sıvazlayarak yavaş yavaş getirin. Gazını çıkartın muhakkak. O geyirme sesi duyun. Çıkarmaz ise yüz üstüne çevirin 5 dk bekleyin başında rahatlayacaktır.
Z
Zeynep C.
3 Kasım 2025 14:08
Cennet hanım melike hanıma direkt mesaj atsak yardımcı oluyormu?