Sütüm mü Azaldı?
103 görüntüleme
D
Dilay S.
21 Eylül 2025 06:42
Dk 3.7 5.ayında 8 kiloydu. Şuan 6 ay hiç kilo almamış. Sütüm mü azaldı hiç almaması normal değil di mi
Z
Zahide B.
21 Eylül 2025 06:57
Maşallah size de bebeğinize de 🌼 hiç korkma güzel anne bebeğin gayet iyi görünüyor 🧿 bende cuma günü 7. ay kontrolüne gittim benim de oğlum kilo almamış aynı düşünceler malesef ki bende de oldu ama sağolsun doktorlarımızdan bilgiyi alınca rahatladım 😊 6 ay ve sonrasında kilo alımları dalgali olabilir hatta hiç olmayabilir bile korkma bir sonraki ay o onu dengeler dediler 😊 önemli olan kilo alması değil ortalama dengede seyretmesi korkuna sebep olan şeyleri kendinden uzak tut kendine ve sütüne güven 🙏

Cansu K. E.
Emzirme Danışmanı
21 Eylül 2025 07:04
Gayet normal çünkü bebeğinizin kilo alımı gayet yüksek ilerlemiş, öncesinde yüksek kilo alan bebeklerde bazı aylarda düzeltme gibi hiç kilo almadığı olabilir. Bir ay kilo almaması endişe vermez bunun üst üste devam etmesi sorundur. Herşeyden önce sütünüzden endişe etmeyin stres yapmadan bol bol emzirmeye devam edin.
D
Dilay S.
21 Eylül 2025 08:04
Teşekkürler Cansu hanım
Teşekkürler zahide hanım, size de bebeğinize de mutluluk ve sağlıklı günler 🥰🥰
Teşekkürler zahide hanım, size de bebeğinize de mutluluk ve sağlıklı günler 🥰🥰
B
Bahar Ş.
22 Eylül 2025 15:50
Cansu hanım benim bebeğim de doğum kilosu 2770 2 aylık kontrolümüzde 4960 dı ama 3. Ay kilosu 5340 çıktı doktorumuz çok endişelenmesi ama ben çok tedirgin oldum ve sütüm de azaldı şuan artırmaya çalışıyorum panik olmalı mıyım bebeğim biberon almıyor mama da veremiyorum