Sütüm Çok Azaldı
180 görüntüleme
G
Gamze A.
20 Eylül 2025 13:06
Sütüm inanılmaz azaldı bebeğime yetmiyor günde üç kere mama takviyesi veriyorum ama yine de hiç göğüslerim dolmuyor sagıyorum iki göğsünden 30 milim anca çıkıyor arttırmak için ne yapabilirim lütfen yardımcı olun. Solgarın tabletlerini kullanıyorum. Ama işe yaradığını düşünmüyorum
B
Best
20 Eylül 2025 13:46
Merhaba kesnlikle sık sık kuru dut tüketmelisiniz. Oldukça çoğalmasına sebep oluyor sütün.
C
Canan A.
20 Eylül 2025 18:08
Merhaba Gamze hanım aç karna tahin tüketmenizi öneririm
M
Mariye Y. ..
20 Eylül 2025 19:28
Bende dereotu ve sabah aksam anason ve rezene çayı iciyorum faydasini gördüm baya
R
Rümeysa O. ..
20 Eylül 2025 19:38
Dut kurusunun faydasını ben de gördüm. Dinlenebilmek ve bol su tüketmenin de çok etkisi oluyor. Dinlenemeyince ne yersem yiyeyim fayda etmedi.
A
Ayşe N. C.
20 Eylül 2025 19:47
Aşkım bence bir uzmandan destek al benim eltim de sütü de azdı destek aldı şimdi maşallah
F
Fatma B. A.
20 Eylül 2025 21:32
Günde en az 2.5 - 3 litre su içmek lazım dinlenmek ve uyku artırır stresi de hayatınızdan çıkarmanız gerekir ayrıca bebeğinizin emme durumuna göre de şekillenmesi lazım hayatınızın bebeğinizin ayı gelişimi her şey etkiliyor büyüme ve atak dönemlerinde de oldukça azalma oluyor
M
Merve ..
20 Eylül 2025 21:48
Aynı dertten muzdarip olmuş biri olarak söyleyebilirim ki bunun 1. Çözümü bolca su ama böyle günde en az 3. Litre olarak şekilde 2. İse eğer imkanınız ve desteğiniz varsa mutlaka uzun kaliteli uyku. Ben ne zamana suyumu çok içsem bir de kesintisiz 4-5 saat uyusam sütüm inanılmaz artardı birebir yaşayıp gözlemledim bunları yaptıktan sonra yiyecek takviyesi alabilirsiniz bence ek olarak

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
22 Eylül 2025 07:05
Merhaba sütünüzü arttırmak için öncelikle bebeğin aktif emmesini sağlamalısınız ve sonrasında sağım yaparak göğüsünüzü sürekli çalıştırmanız gerekir çalışan meme süt yapar çalışmayan meme süt yapmaz ya da az çalışan meme az süt yapar. Beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin stres yapmayın sütünüz artacaktır. Danışmanlık alarak süreci ilerletmek isterseniz bu konuda yardımcı olabilirim şimdi numarayı yazıyorum iletişime geçmek isterseniz 05060389958