Sütten Kesildim Ama Aylar Sonra Süt Geliyor

122 görüntüleme
S

Selin E.

23 Eylül 2025 20:02
Bebeğim 10.5 aylıkken memeyi bıraktı son bir ay zaten emiyor emmiyor gibiydi git gide sütüm azaldı. Sonra artık hiç almadı. Yaklaşık yirmi gün sonra önce sağ memem iki üç hafta sonrada sol mememden tamamen kesildi sütüm. Emzirmeyi bırakalı altı ay oldu ama sol göğsümden süt geliyor arada. Bu durum normal mi? Başına gelen varsa pompayla sağım yapsam ve su alımını artırsam sütüm geri gelir mi?
E

Elif D.

Psikolojik Danışman

23 Eylül 2025 20:20
Kessenizde uzun aylar geliyor benimkide yaklaşık 1.5 yıl falan sürdü tamamen bitmesi. Herkesinki aynı değildir mutlaka emzirme danışmanları daha iyi biliyordur ama ben herhangi bir sağlıksal problem yaşamadım ve gelebilir diye düşünüyorum.
Merve Ü. .

Merve Ü. ..

23 Eylül 2025 20:22
merhaba, evlatlık edinerek anne olan kadınlarda bile sağım yaparak bebekle temas ederek bile sütün geldiğini duymuştum. sizde sağımla ve emzirerek artırmayı deneyebilirsiniz. anne sütü mucize gibi o yüzden bu fırsatı değerlendirin. bir kaç damla da olsa bebeğinize verin.
S

Selin E.

24 Eylül 2025 08:57
Teşekkür ederim ikinize de çok sağolun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir