Süt Sağmaya Çalışıyorum Ama Olmuyor
143 görüntüleme
B
Betül E.
19 Ekim 2025 17:19
Oğlum 6 aylık işe başlayacam bu zamana kadar aralarda sağdım nadir şimdi işe gidince bırakmak istiyorum sütü ama az geliyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı neler yaptınız
S
Sema E.
19 Ekim 2025 17:44
Bende çalışıyorum önce biraz süt biriktirdim sonra iste calisirkende sağım yapiyorsunuz devir daim ediyor çünküen geç 3-4 saatte bir sağmak gerekiyor.Sagim yaptıkça artıyor süt.isterseniz doktora sorup artırıcı takviye alin.pompada önemli iyi sagmasi gerekiyor
N
Neslihan K. D.
19 Ekim 2025 17:45
Merhaba. Benimde bu aralar sütümü sağınca hiç gelmiyor. 10cc bile çıkmıyor. Pompam avent. Ama oğlum geceleri emdiğinde o sessizliktesütün akışının sesini çok net duyuyorum. Zaten süt olmasa bunu anlardım oğlum 8 aylık
B
Burcu B. Ö.
19 Ekim 2025 18:04
Emzirmeyle sağım aynı miktarı vermiyor benim de öyle 20 cc çıkıyor ama bebeğim emince doyuyor
B
Burcu B. Ö.
19 Ekim 2025 18:05
Bi de akşam sekizden sonra sağım az veriyor gece saatlerinde sağmak çok faydalı
B
Betül E.
19 Ekim 2025 18:06
Aynen ilk sağımda az geliyor sonra artacak diyorlar da ben bilmiyorum ben eve bırakmak için sağmak istiyorum alışması lazım göğüsün olmuyor bende de manuel avent vardı mochi aldı taşınabilir
N
Nur Y. Ö.
19 Ekim 2025 20:37
Instagramda ebe Tülin diye emzirme danışmanı biri var. Onun paylaşımlarına bakın bence, meme ucunu çok sık uyarmak gerekiyor diyor.pompanın flanş kısmına yağ(Hindistan cevizi ya da susam yağıydı hatırlamıyorum) sürmeyi öneriyor. Bir sıvı Malt extratı özünü de anlatıyor, o süt artırmada baya işe yarıyormuş.
B
Betül E.
20 Ekim 2025 04:34
Teşekkürler bakayım hemen