Süt Sağma Yöntemleri
134 görüntüleme
M
Mediha ..
6 Eylül 2025 07:32
Merhaba,
kızım 3 aylık meme reddi yaşıyorum günün bazı saatlerinde emiyor kısa süreli diğer zamanlarda almak istemiyor sağarak veriyorum sütüm geliyor ama çok zorlanıyorum. Süt sağmak için pompalı olanlar mı elektrikli olanlar mı daha kullanışlıdır hangisinin faydasını görürürüm. Sizler deneyimlediyseniz ürün önerebilir misiniz .Lansinoh markasının manuel göğüs pompasını sipariş ettim yorumlarına bakarak ama emin olamadım
kızım 3 aylık meme reddi yaşıyorum günün bazı saatlerinde emiyor kısa süreli diğer zamanlarda almak istemiyor sağarak veriyorum sütüm geliyor ama çok zorlanıyorum. Süt sağmak için pompalı olanlar mı elektrikli olanlar mı daha kullanışlıdır hangisinin faydasını görürürüm. Sizler deneyimlediyseniz ürün önerebilir misiniz .Lansinoh markasının manuel göğüs pompasını sipariş ettim yorumlarına bakarak ama emin olamadım
M
Merve ..
6 Eylül 2025 08:03
Lansinoh elektrikli var bende onu beklerken bile bunalıyorum manuel daha yorucu bence :)
E
Elif S. B.
6 Eylül 2025 08:20
Ben mochi kullanıyorum otomatik olan ve 6 aydır çocuğuma sadece sağarak veriyorum sütyenin içine yerleştirince işlerimi de yapıyorum sağarken çok pratik
A
Aslıhan A.
6 Eylül 2025 08:48
Ben mamayla kandırıyordum biberondan biraz ağzına tutup mamayı çekiyor sonra göğsümü veriyordum ayrıyeten emzikle de aynısını yapıyordum böyle böyle mememe alıştı şimdi mamayıda bıraktım şimdi anne sütü alıyor sadece
A
Aslıhan A.
6 Eylül 2025 08:50
Meme reddi geçici bi durum göğsünü vermeyi ihmal etme bence
E
Esma T.
6 Eylül 2025 09:32
Lansinoh elektrikli olanı kullanıyorum eller serbet modu çok memnunum büyük rahatlık manuel sizi yorar ama elektrikli olanı kullanırsanız sizin hayatınızı etkilemez her işinizi yapabilirsiniz
M
Mediha ..
6 Eylül 2025 09:42
çekme gücü nasıl yorumlarına baktım kimi memnun kimi çekiş gücünün yeterli olmadığını yazmış
D
Dilek A. ..
10 Eylül 2025 12:47
Merhaba, ben de 6 aydır aktif sağıyorum. Mochi eller serbest kullanıyorum. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım bu ayda çekim gücü azaldı sanırım valf değişim zamanı gelmiş. Onun dışında çok memnun kaldım.