Süt Sağma Saklama Yardım
53 görüntüleme
D
Damla G. ..
22 Ağustos 2025 12:27
Merhaba sürekli süt sağımı yapan sağdığı sütü biberonla içiren bu konuda bilgili ve tecrübeli biri varsa bana yardımcı olabilir mi aklımda çok soru var ama hepsine cevap bulamıyorum 🥹 0506 519 90 76
M
Melek Y. ..
22 Ağustos 2025 12:36
Sorabilirsiniz benim sütüm çok geliyordu oyuzden mastit oluyordum o yüzden sagip sonra içirmek zorunda kalıyordum şuan 2 yaşında çocuğum
M
Melek Y. ..
22 Ağustos 2025 12:37
Yardımcı olmak isterim
D
Damla G. ..
22 Ağustos 2025 12:48
1- akşam bir yere gideceğim emzirebilevepim bir yer değil evde gitmeden süt sağıp onu orda nasıl içirebilirim nasıl muhafaza edebileceğim ortalama 3 saat duracağım diyelim.
2- yaklaşık 20 gün sonra işe başlayacağım şimdiden sağmam gerekir mi
3- sağdığım sütü sürekli difrizde mi tutmam lazım mesela bir gün önce sağsam ertesi günü içse olmaz mı
4- difrizden çıkanı nasıl kullanayım
5- buzdolabında kaç gün tutabilirim
2- yaklaşık 20 gün sonra işe başlayacağım şimdiden sağmam gerekir mi
3- sağdığım sütü sürekli difrizde mi tutmam lazım mesela bir gün önce sağsam ertesi günü içse olmaz mı
4- difrizden çıkanı nasıl kullanayım
5- buzdolabında kaç gün tutabilirim
D
Damla G. ..
22 Ağustos 2025 12:48
Çok teşekkür ederim ☺️
D
Damla G. ..
22 Ağustos 2025 12:50
Termos çanta aldım okulda sağdığım sütleri soğuk mu tutmak gerekiyor ille Eylül ayında başlayacağım bodrumda yaşıyorum biraz sıcak. Buralar
D
Damla G. ..
22 Ağustos 2025 12:52
Kaç saatte bir sağmam lazım şu an aktif de emziriyorum
Sadece akşam ve gece sağdığımı mı o vakitler de vermem gerekiyor öğlen sabah fark eder mi
Sadece akşam ve gece sağdığımı mı o vakitler de vermem gerekiyor öğlen sabah fark eder mi