Süt Sağma Pompa

160 görüntüleme
M

Mürüvvet K.

3 Eylül 2025 17:16
Bende Mochi var giyilebilir onla sağım yapıyorum ama sütüm yeterince arttırmadığını düşünüyorum emzirme danışmanı hastane tipi olanı al dedi baktım çok pahalı süt sağma pompası önerisi alabilir miyim etkili sağım yapan ve gerçekten sütü arttıran
E

Eda N. A. ..

3 Eylül 2025 17:17
Ebebek markadi var bende baby plus o guzel
Ş

Şevval B. ..

3 Eylül 2025 17:22
Merhaba. Hastane tipi olanlar aylık olarak kiralanabiliyor o şekilde fiyatı uyguna geliyor ben almadım kiraladım. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat kiralamayı düşünebilirsiniz.
S

Semra

3 Eylül 2025 17:23
Ben elektrikli lansinoh( kablolu olan) kullaniyorum
A

Aliye K. ..

3 Eylül 2025 17:30
Ben philips avent elektrikli tekli pompa kullanıyorum
M

Mürüvvet K.

4 Eylül 2025 00:43
Burdur’da yaşıyorum burda özel hastane yok. Devlet hastanesi kiralamıyordur zaten
M

Mine G.

4 Eylül 2025 02:48
Bebebao kullanıyorum makinemden çok memnunum. Ama sağım yaptıkça ekstra artırır mı bilemiyorum. Ben işe başlayacağım için stok amaçlı geceleri günde bir defa sağım yapıyorum
N

Nurdan Ö.

4 Eylül 2025 17:19
Bende mochi ile sağım yapıyordum ama çok az süt sağıyordu şimdi lansinohun elektriklisini kullanıyorum daha güzel sağıyor gayet memnunum
D

Damla k.

5 Eylül 2025 01:53
Bende de Lansinoh var aynı şekilde süt yok denecek kadar az çekiyor sağım sonrası elimle sıkıyorum süt geliyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir