Süt Sağma Makinası

90 görüntüleme
Z

Zeliha T. ..

18 Eylül 2025 20:55
Sütümü arttırmak istiyorum göğsüm yumuşak olduğunda manuel pompalar çekmiyor elektrikliye geçmek istiyorum çekim gücü iyi olan bir pompa önerir misiniz
A

Ayşe S. B.

18 Eylül 2025 20:58
Mochi-eller serbest pompa
B

Büşra Ö. ..

18 Eylül 2025 21:00
Lansinoh elektrikli güç ayarlama kısmı da var kullandım güzeldi
Melek M.

Melek M.

18 Eylül 2025 21:17
Phlips kullandım. Bebeğim yoğun bakımda yatarken sürekli sağıyordum. Hastanedeki makinelerle eş değerdi bence. Tavsiye ederim
Rasime Ç. .

Rasime Ç. ..

18 Eylül 2025 21:24
Ben vzn süt sağma makinasını kullanıyorum elektrikli Çekim gücü gayet iyi 3 aydir kullanıyorum ama iş yapmadan oturup sağmanız gerekiyor ama sağarken aynı zamanda iş yapıcam diyorsanız yolculuk esnasında sagmak istiyorsanız o zaman mochi eller serbes göğüs pompasını alın hem ev işleriniz hallederken sütünüzde sagmış olursunuz
E

Eda A.

18 Eylül 2025 22:07
wee baby'nin pompasını kullandım ilk başta, güzel çekiyor ama elle tutmak gerekiyor bu yüzden iş yapmak ya da başka birşey yapmak zor. Şu an acura kullanıyorum gayet memnunum uygun fiyatlı performansı da beni çok fazla tatmim etti. Kullanacağınız pompalarda önce düşük seviyelerde çektirin bana öyle tavsiye etti doktorum, bebeğin emme gücüne göre ayarlayınca daha verimli oluyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir