Süt Sağma
145 görüntüleme
Ö
Öznur T.
3 Eylül 2025 19:27
Bebeğim 3.5 aylık doğduğundan beri emziriyorum şimdiye kadar sağım yapmamıştım. Ama dışarıda zor olduğu için arada sağım yapmak istiyorum. Ne var ki bebeğim emdikten ancak 3-4 saat sonra göğsüm doluyor ve bu süreçte tekrar emmiş oluyor . Emdikten 1 saat sonra sağım denedim 20 cc bile çıkmıyor. Ne yapacağım bilgisi olan yazabilir mi?

Reyhan A.
3 Eylül 2025 19:54
bestlak damla deneyebilirsin ve memeyi sürekli uyardıkça süt seviyesi yükselir, gece emzirmeleriniz azsa süt gün içinde de az geliyor olabilir gece sipariş verilir gündüz üretilir mantığıyla gece sağım yapabilirsiniz bir kaç defa az çıksa bile.

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
11 Eylül 2025 07:17
Merhaba sadece emzirme ile gitmeniz çok güzel burada sağım yapmak istiyorsanız emzirmeden hemen sonra ya da her 2 saatte 1 sağım yapmalısınız sütünüzü stoklamak için. Elektrikli göğüs pompasıyla 15-20 dakika sağım yapmanızı öneririm. Sağım yapacağınız cihaz çok önemli unutmayın ki her zaman bebek sizden daha fazla miktarda süt alır sağılan miktar her zaman daha azdır. Dışarıda bebeğinizi beslemek için biberon sakın kullanmayın biberon yerine alıştırma bardağı kullanın ve böylece meme reddi yaşamayın
Ö
Öznur T.
14 Eylül 2025 08:35
Teşekkür ederim Esenay hocam 🥰🥰