Süt- Mama
97 görüntüleme
B
Berivan ..
21 Eylül 2025 11:03
Bebegim 5 buçuk aylik işe başladığımdan dolayı sağım yapıp veriyorum gün icinde birde yetmezse günde 200ml mama alıyor iki üç günde bir kaka yapamaya başladı ve huzursuz oldu mama alan bebek hergün kaka yapmalı mı mamayı mı degiştirsem acaba bilemedin sma aldım ama

Ümran A.
21 Eylül 2025 11:31
Mama alan bebeğin her gün kaka yapması gerekmez ama mamadan dolayı kabızlık sorunu yaşıyor olabilir. Bundan dolayı mama değişimi yapabilirsiniz,deneye deneye bulmanız gerekiyor doğru mamayı :(

Ayşen Y.
21 Eylül 2025 11:58
Benim bebegim dogdugundan beri sma mama kullaniyor. Her bebegin kaka duzeni farkli oluyor ek gidaya baslayana kadar haftada 1 hatta bazen 10 gunde bir yaptigi bile oluyordu. Her gec kaka kabiz demek degildir bence hic bi problem yok🌸

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
24 Eylül 2025 09:01
Bebekler büyüdükçe kaka yapmaları uzayabilir sadece anne sütü alan bebeklerde 2-3-5 gün sonra kaka yapabilir. Burada dikkat etmeniz gereken şey bebeğinizin rahatsız olup olmadığı rahatsız oluyorsa ona göre adım atmalısınız rahatsız olmuyorsa aynı şekilde devam edebilirsiniz ama bebeğinizin kilo alımı güzelse işe başladınız diye mama vermenizi önermem