Süt Kesilmesi

114 görüntüleme
S

Sinem S.

28 Ekim 2025 22:54
Sütüm çok azalmıştı 20 cclere düşmüştü şimdi tamamen kesildi herşeyi demiyorum olmuyor daha önce sütü kesilen biri var mı tekrar geri gelir mi?
G

Gonca Ç.

28 Ekim 2025 23:00
Bazı günler azaldığını hissettiğimden doğumdan beri ara ara yani çok düzenli değil doktorumun önerisiyle Bestlak damla kullanıyorum ve 4-4,5 tlitre kadar su içmeye çalışıyorum sürekli ara öğün yapın ve bitti diye asla stres yapmayın , hurma yiyebilirsiniz , çorba vb sıvı tüketin protein miktarını arttırın inşallah faydası olacaktır. (Marka söyledim ama #reklam )
T

Tülin B. ..

29 Ekim 2025 00:23
Kimyon tohumu alın ve rezene alın bunları demleyip için bana kimyon biraz ağır geldiği için ikisini karıştırıp içiyorum. Bunlarla birlikte yulaf yerseniz o da çok güzel destekler. Bir bardak süte 3 yemek kaşığı yulaf koyun ve 7/8 dakika kısık ateşte pişirin. İlk sıcaklığı çıkınca içine bir muz ezin ve bal ile tatlandırın. Ben ayriyeten içine ceviz ve incirde doğruyorum bunların çok faydasını gördüm umarım sizinde işinize yarar 🥰
T

Tülin B. ..

29 Ekim 2025 00:23
Bulgur ve soğan da tüketmeye çalışın o da çok güzel süt yapar
K

Kübra G.

29 Ekim 2025 06:04
Benimde aynı şekilde sütüm kesildi. Kimi kişiler kesildikten sonra yeniden süt gelmiyor demekte ama benimde merak ettiğim yeniden gelen var mı ? Yine süt yapan şeyler ve bol su ile yeniden süt sağlar mıyız ?
Y

Yaprak Ç.

29 Ekim 2025 17:33
Benimde sütüm çok azalmıştı sağımda 20-30 cc anca görüyordum. Ama sürekli sağım yaptım sıvı alımımı artırdım süt artıran besinlerden tükettim ve özellikle geceleri sağım yaptım süt gelmese bile devam ettim. 5-6 gün sonunda artmaya başladı. Deneyebilirsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir