Süt Kesilmesi
114 görüntüleme
S
Sinem S.
28 Ekim 2025 22:54
Sütüm çok azalmıştı 20 cclere düşmüştü şimdi tamamen kesildi herşeyi demiyorum olmuyor daha önce sütü kesilen biri var mı tekrar geri gelir mi?
G
Gonca Ç.
28 Ekim 2025 23:00
Bazı günler azaldığını hissettiğimden doğumdan beri ara ara yani çok düzenli değil doktorumun önerisiyle Bestlak damla kullanıyorum ve 4-4,5 tlitre kadar su içmeye çalışıyorum sürekli ara öğün yapın ve bitti diye asla stres yapmayın , hurma yiyebilirsiniz , çorba vb sıvı tüketin protein miktarını arttırın inşallah faydası olacaktır. (Marka söyledim ama #reklam )
T
Tülin B. ..
29 Ekim 2025 00:23
Kimyon tohumu alın ve rezene alın bunları demleyip için bana kimyon biraz ağır geldiği için ikisini karıştırıp içiyorum. Bunlarla birlikte yulaf yerseniz o da çok güzel destekler. Bir bardak süte 3 yemek kaşığı yulaf koyun ve 7/8 dakika kısık ateşte pişirin. İlk sıcaklığı çıkınca içine bir muz ezin ve bal ile tatlandırın. Ben ayriyeten içine ceviz ve incirde doğruyorum bunların çok faydasını gördüm umarım sizinde işinize yarar 🥰
T
Tülin B. ..
29 Ekim 2025 00:23
Bulgur ve soğan da tüketmeye çalışın o da çok güzel süt yapar
K
Kübra G.
29 Ekim 2025 06:04
Benimde aynı şekilde sütüm kesildi. Kimi kişiler kesildikten sonra yeniden süt gelmiyor demekte ama benimde merak ettiğim yeniden gelen var mı ? Yine süt yapan şeyler ve bol su ile yeniden süt sağlar mıyız ?
Y
Yaprak Ç.
29 Ekim 2025 17:33
Benimde sütüm çok azalmıştı sağımda 20-30 cc anca görüyordum. Ama sürekli sağım yaptım sıvı alımımı artırdım süt artıran besinlerden tükettim ve özellikle geceleri sağım yaptım süt gelmese bile devam ettim. 5-6 gün sonunda artmaya başladı. Deneyebilirsiniz.