Süt Kanalı Tıkandı Sanırım
122 görüntüleme
Z
Zeynep Ö.
23 Ağustos 2025 22:07
Merhaba benim sol göğüsümde elime gelen damar gibi ama sert süt kanalı sanırım birde yumru oluştu sağdım fala süt gelmedi socak soğuk yaptı. Geçmedi sütüm de az geliyor ne yapmam lazım lütfe yardımcı olabilir misin
S
Sema E.
23 Ağustos 2025 22:12
Bu bana çok sık olan birşey hemen geçmiyor fakat göğsünüzün dolu beklemesine izin vermeyin yumrular çoğalıyor süt biriktikce emzirin sağın sıcak duş ve uygulama yapın zamanla geciyor
P
Pelin B.
23 Ağustos 2025 22:40
Bebeğinizi emzirmediğiniz sürelerde sağım yapıp buzluğa atın, tabiki bebeğinize yeterli süt kalacak şekilde
A
Ayşe N. D.
23 Ağustos 2025 23:17
Ateş yapar titreme tutar duş alıp sağ bol bol emzir başka yolu yok maalesef
T
Tuba K.
24 Ağustos 2025 01:24
Cıddı ve sureklı bır sorun ıse ve ıltıhaplasıyo aman dıkkat tam ıkı ay cektım bunlar olursa emzırme danısmanı tugba atakum dan destek alabılırsınız
T
Tuba K.
24 Ağustos 2025 01:25
Ama memeyı derhal bosaltın napıp edıp bosaltın masajı var sagımdan once onu yapın ama suyla, yag ıle degıl
M
Merziye
24 Ağustos 2025 02:07
Lahana yaprağını buzluga atin sonra cikarip gögus uzwrine (ucları haric) koyun.20 dak bekletib banyo yapin
N
Nagihan A.
24 Ağustos 2025 21:00
Aynı şey geçen haftalarda başıma geldi hatta göğüs ucumda beyaz bir nokta belirdi süt tıkacı deniyormuş sanırım. 10-15 dakika ılık suyla bezi ıslatıp kompres yaptım sonrasında dairesel hareketlerle masaj yapmaya devam ettim. Sağım yaptım ama pompayla değil elle sağım yaptım gün içinde baya azalmıştı kitle
G
Gökçen O.
25 Ağustos 2025 06:39
Bebekler emerken bazen pozisyondam dolayı bir taraftan yeterince çekemiyor öyle durumlarda da tıkanıklık oluyor. Bebeğin pozisyonunu değiştirip emzirin. Tıkanıklık hissettiğiniz yeri çektini hisseddin ters emzirebilirsiniz