Sut İctikten Sonra Kusma
92 görüntüleme
E
Esra M.
19 Eylül 2025 15:38
3 aylik kiz bebek kilo alimi iyi fakat ictiginin yarisini kusuyor. Ilk gunden beri memeyi tutmadi bu nedenle anne sutunu biberonla iciyor ortalama her 3 saatde 1 80 cc sut iciyor doktoru bu miktarin artmasi gerektigini soyledi fakat bebek almiyor bende zorlamiyorum. Ama bu 80 in buyuk bir kismini kusuyor. Gaz cikarirken dondugunde bacaklarini oynattiginda bir saat bile gecse kusma
Ile karsilasabiliyorum
Ile karsilasabiliyorum
S
Songül Ç.
19 Eylül 2025 17:02
beslemeden sonra bebegınızı dık bı sekılde bekletın ve hemen gaz çıkarmaya çalılmayın. Çünkü beslemeden hemen sonra yaptıgınızda midesi ağzına geliyor. doktorunuz normalde reflü ilacı vermesi gerekirdi her bebekte oluyor çünkü bizdede kusma oluyodu doktorum surup verdı s.ö.a kullanıyorum daha ıyı suan
E
Esra M.
20 Eylül 2025 17:57
Henuz bir ilac vermedi kilo alimi iyi diye
E
Esra M.
20 Eylül 2025 17:57
Teşekkür ederim
S
Songül Ç.
20 Eylül 2025 18:31
kılo alımı iyiyse sorun yok beslemeden bıraz sonra gaz çıkartın ve dik tutun bebeğinizi sonra sağ yada sola yatırın

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
22 Eylül 2025 07:15
Bebeğiniz tok olduğu için kusuyor. Siz ekstra olarak bebeğe süt içirmeye çalışıyorsunuz bu yanlış üç aylık bebek ne zaman isterse o zaman beslenir ve kaç ml almak isterse o kadar alır ısrar zorlama yapmayın bebeği kendi haline bırakın çünkü kilo alımı güzel diyorsunuz kilo alımı güzel olan bebeğe müdahale etmiyoruz
E
Esra M.
26 Eylül 2025 11:47
Bebegi zorlamiyorum ki bebek 60cc alsada 100 cc alsada kusuyor sonuc degismiyor istemeyince dili ile itiyor zateb