Süt Azalması

171 görüntüleme
E

Eda U.

14 Eylül 2025 16:36
Merhabalar kızım iki aylık sütüm çok azaldı. Su tüketimim fazla beslenmem de iyi. Bı anda neden azalmış olabilir? Tekrar artması için neler yapabilirim? Memeyi emerken sürekli ağlıyor
E

Esra A. B.

14 Eylül 2025 17:27
Ben de de benzer durum yanıtları merak ediyorum 🥺
B

Büşra K.

14 Eylül 2025 17:29
Benim de aynısı oldu bestlak damla kullanarak arttırdım. Tabii deneyimimi paylaşıyorun yine de doktorunuza sorabilirsiniz bizim doktorumuz tavsiye etti
K

Kübra ..

14 Eylül 2025 17:48
Benim akşamları akışta yavaşlama oluyor bebeğim emmek istemiyor. Göğüsümde yumuşuyor çünkü. Anlamıyorum sebepsiz meme ağzındayken ağlıyor çıldırıyor.
M

Mediha Ö.

14 Eylül 2025 18:09
Çok fazla yorgunluk ve uykusuzluk da sütü etkiliyor azalıyor süt, iyii beslenme ve su dışında duş almakta iyi geliyor, stres yapıyorsanız sütüm yetmiyor diyorsanız sürekli o da etkiler, açıkçası benim sütümde azdı ve bebeğim sürekli memedeydi, herkes sütün yetmiyo diyordu bende inatla sütüm yetiyor diyordum doktora gittiğimizde kilosu iyiydi birazcık dışarıya kulaklarınızı kapatmanızı tavsiye ederim bir de tabiki muhakkak doktorunuzla bu durumu görüşün size tavsiye vericektir💕
M

Mediha Ö.

14 Eylül 2025 18:11
Ayrıca bazı bebeklerin gazı olduğu zamanda memede ağlar önemli olan memede neden duramadığı, belki sütünüzde sıkıntı değildir sadece gazı vardır, emin misiniz sütünüzün azaldığına
P

PLA

14 Eylül 2025 18:15
Katılıyorum Mediha hanıma. Çiş sayısı da önemli eger yeterince çiş yapıyorsa sıkıntı yoktur süstünüzde.
E

Eda U.

14 Eylül 2025 20:13
Sağım yaptım iki gün 30 40 ml çıkıyor artık. Normalde 80 -90 ml di. Beslenmeme çok daha dikkat ediyorum ama maalesef
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

15 Eylül 2025 09:31
Merhaba; neler yaşadığımızı tahmin edebiliyorum. Fakat bunu stres haline getirdiğiniz sürece bu durumu yaşarsınız.  her ne kadar kişiye özel besinler önerirse de süt arttırmanın en iyi yolu su, uyku, psikolojidir.. Evet bebeğimizi çok sevelim ama kendimizi çok çok sevelim. Su miktarınız 3 l’nin altına düşmesin, biliyorum ev düzenini sağlamak en çok bebekler uyurken mümkün ama olabildiğince siz de kendinizi dinlendirin. Açık hava yürüyüşleri mümkün olduğunca çıkın. besin destek ürünü olarak lacmix kullanabilirsiniz. #reklamyok
E

Eda U.

15 Eylül 2025 18:55
Teşekkür ederim hocam❤️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir