Süt Arttırma

169 görüntüleme
D

Dicle Ş. ..

30 Ekim 2025 18:01
4 aylık bebeğim artık sütümün yetmediğini düşünüyorum memelerim hiç dolmuyor.bebeğim memede ağlıyor süt akışı çok yavaş. Sütümü nasıl arttırabilirim bu saatten sonra mamaya geçmek istemiyorum yardımcı olabilir misiniz
D

Derya S. ..

30 Ekim 2025 18:03
Makineyle sagim yaptım ben sürekli 2 saatte bir benimde sütüm azdi suan çok olmasada bebeğime yetiyor bebeğim 5 aylık
Cihan K. .

Cihan K. ..

30 Ekim 2025 18:40
Düzenli sağım yapmanın ve rezene çayının faydasını gördüm ben
E

Esra K.

30 Ekim 2025 18:43
Süt arttırıcı çay var o çok işee yarıyor onuu kullanabilirsin canım humana ismi
M

Merve K.

30 Ekim 2025 18:51
Dicle hanım merhaba, bu aylarda memeler terbiye olur. Yani siz azaldı sanarsınız ama içi süt doludur. Bununla ilgili bir yazı okudum. Bu aylarda anneler sütüm azaldı diye düşünüp mama başlarlarmış. Bebekte bu şekilde mamaya alışıp memeyi bırakırmış bu şekilde bir döngü olurmuş. Yapacağınız şey bol su ve protein odaklı beslenmek, şuanda memeleriniz bebeğiniz ne kadar istiyorsa o kadar üretmeyi biliyor. Yani bebek emdikçe süt mesajı gidiyor beyne. Ağlamasının başka bir sebebi olabilir mi? Dişleri kaşınıyor olabilir mi? Veya uyku gerilemesi yaşıyor musunuz, atak haftası olabilir mi? Ama illaki sütüm az derseniz de gece 1-5 arası bebeğinizi emzirdikten sonra sağım yapın.
H

Hira N.

30 Ekim 2025 19:21
Bol bol su bence en güzel süt artırıcı
Özdemir

Özdemir

30 Ekim 2025 20:19
Bol yemek su ve uyku :)
D

Dicle Ş. ..

31 Ekim 2025 13:31
Çok teşekkürler önerileriniz için

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir