Süt Arttırma
138 görüntüleme
T
Tuğçe Y. ..
15 Ekim 2025 13:04
Bebeğimin laktoz alerjisi olduğu için diyete girdim. Fakat sütümün azaldığını hissediyorum. 20 gün sonra işe başkayacağım stokta yapamıyorum. Doğru sağım nasıl olur
G
Gözde ..
15 Ekim 2025 13:32
Arkadaşım aynı sıkıntıdan ben de şüphelendiğim için 2-3 gündür sağım yapıyorum power pump yöntemiyle. Bol su tüketiyorum her lavaboya gittiğimde her emzirdiğimde su içmeye çalışıyorum. Power pump i gece bebeğimi emzirdikten uyuttuktan sonra yapıyorum. Gün içerisinde de her zaman değil mesela bir defa ya da iki defa bebeğimi emzirdikten sonra kalan sütü sağıyorum. İlk günlerde sağdıktan sonra sanki sütüm yokmuş gibi hissettim gün içinde de sağdığım için sonra gün içinde bir kere sagdım iyi oldu böylelikle yani agrasif değil ama 5-10 dk max. Şimdi sütüm arttı etkisini gördüm gerçekten çok şükür.

Özlem
15 Ekim 2025 13:35
Önce emzir sonrada giyilebilen pompa kullan hafif modda.
Ben öyle yaptım şimdi sütüm süper fazla bile geliyor . 3 aylığız
Ben öyle yaptım şimdi sütüm süper fazla bile geliyor . 3 aylığız

Özlem
15 Ekim 2025 13:36
Bol bol su iç canım
B
Burcu B. Ö.
19 Ekim 2025 09:30
Özlem hanım nasıl arttırdınız sütünüzü bende giyilebilir pompa aldım artsın diye nasıl yapıcam bilemiyarum
M
Melisa A. ..
19 Ekim 2025 20:26
Hangi marka acaba kullandığınız pompa

Esenay Ç. ..
Emzirme Danışmanı
20 Ekim 2025 06:46
Tuğçe Yalabık hanım öncelikle bu durumda Diyetisyen desteği ile gitmenizi öneririm diyetisyen desteği ile gittiğiniz zaman süt miktarınızda azalma olmaz işe başlayacağınız için sizin şimdiden hazırlık yapmanız gerekiyor her 2 saatte bir 15-20 dakika hastane tipi elektrikli göğüs pompası ile sağım yapın. Beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin stres yapmayın. Kesinlikle hemen mamaya başvurmayın destek almak isterseniz 05060389958 numaralı hat üzerinden iletişime geçebilirsiniz.