Süt Arttırma

188 görüntüleme
E

Ezgi Ö.

1 Ekim 2025 12:48
Merhaba, süt arttırmak için satılan malt içecekler etkili mi? Kullanan var mı?
F

Figen ..

1 Ekim 2025 13:15
merhaba hiç kullanmadım ama gerçekten süt arttırdığına inandığım bir tarifi paylaşmak istedim kuru incirleri haşladıktan sonra süt ve şekerle miksleyin ve shake gibi içecek yapın günde iki bardak tüketebilirsiniz
Çağla K.

Çağla K.

1 Ekim 2025 13:38
Ben uzun bir süre kullandım ama tek başına yeterli olduğunu düşünmüyorum. Özellikle beslenme düzeni ve uyku sorunları çözülmediğinde pek faydasını görmemiştim.
Süt artışı için en önemli şeyin düzenli uyku olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında bol proteinli ve dengeli beslenmek çok önemli. Protein alımını artırmak, çiğ kuruyemişlerdeki sağlıklı yağlardan faydalanmak, bol yeşillik ve yeterli sıvı tüketmek süte olumlu katkı sağlıyor.Ayrıca, bebeğinizi ne kadar sık emzirirseniz sütünüz o kadar artar. Fakat burada önemli olan bebeğin doğru şekilde emmesidir. Bazen bebek emerken uyuyakalabiliyor, bu durumda onu aktif tutmak gerekiyor.Kan tahlillerinize göre D vitamini desteğini ihmal etmemenizi de öneririm. Benim sütümde en fazla artışı sağlayan yöntemlerden biri de Power Pump olmuştu.Bunlar benim deneyimlediklerim, umarım size de faydası olur.
A

Aytül B.

2 Ekim 2025 03:39
Bende alerji yaptı ve kalorisi de oldukça yüksek. Balık yediğim günler sütüm daha çok oluyor
H

Hüsna N. E.

2 Ekim 2025 05:16
Kurudut ve tahin beraber lezzetli de oluyor ve bol su. İmakanınız varsa dinlenme uyku çok etkili. İncir kayısı üzüm kurudut erik kompostoları şeker ilave etmenize hiç gerek yok.
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

3 Ekim 2025 06:23
Merhaba hayır tabii ki etkili değil hiçbir uygulama tek başına sütü arttırmaya yetmez bebeğinizi aktif emzirin gerekirse sağım yapın beslenmenize ve dinlenmenize dikkat edin sütünüz çok güzel bir şekilde artacaktır ekstra olarak bir şey kullanmanıza gerek yok

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir