Süt Arttırıcı Takviyeler

143 görüntüleme
E

Eda U.

15 Eylül 2025 07:16
Merhabalar süt arttırıcı çaylar içen var mı aranızda? Hipp, humana, lactamil gibi ürünler
A

Ayşegül Ü.

15 Eylül 2025 07:34
Merhaba, ben humana içiyorum ve çok memnunum, sütümü arttırdığını düşünüyorum . Tatlı bir tadı var, böyle kış çayı gibi. İçinde sütü arttırıcı bitkilerin hepsinden olduğu için tercih ettim. Lactamil de içtim ama pek memnun kalmadım. Sütümü arttırdığını düşünmüyorum.
T

Tuğbada

15 Eylül 2025 07:42
Bol bol su için
C

Cey H. ..

15 Eylül 2025 07:54
Ben hamilelik ve emzirme sürecimde devamlı bir diyetisyenle çalıştım. Ona dayanarak söylüyorum ki sütü arttıran herhangi bir yiyecek yok, sütün çoğu sudan oluştuğu için sütü arttıran en önemli şey günde en az 3 lt su içmek. Sütü arttıran yiyecek yok ama kalitesini arttırmak elimizde, protein yönünden zengin beslenerek bunu yapabiliyoruz. Sürekli hamur işi ve tatlı gıdalar yiyerek sütün arttığını düşünsek bile o sütün besleyici yönü zayıf olacağından bebegimize pek faydası olmuyor.
Fatma A.

Fatma A.

Uzman Diyetisyen

15 Eylül 2025 08:27
Merhaba; her ne kadar süt artırıcı besinlerden bahsetsek de besinler kişiden kişiye değişiklik göstermektedir.  Herkese tavsiye edilebilecek şeyler bol su, uyku ve açık hava yürüyüşleridir. Bebeklerle beraber uykuda düzensizlik olsa da her şey olabildiği kadar strese girmeden olmalıdır.  piyasada süt artırmaya yönelik çok fazla çay var ancak güvenilirliği riskli. Besin destek ürünü olarak lacmix kullanabilirsiniz. #reklamyok
E

Eda U.

15 Eylül 2025 18:54
Teşekkür ederim hepinize
Ö

Özge D.

15 Eylül 2025 18:57
Lactamil bitki çayını nerden aldınız acaba ben hiç bir yerde bulamadım da

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir