Süt Artırma ve Sağma Makinası
116 görüntüleme
S
Sümeyye
10 Ekim 2025 22:27
Bebeğimde meme reddi var geceleri emiyor gündüzleri çok nadir tutuyor sağdığımı veriyorum ve mama da kullanıyoruz. Fakat gündüzleri emmediği için sütüm azaldı artırmak için ne kullanabilirim? Düzenli sağım yapıyorum ama makinam artık yeterli gelmiyor güzel sağmıyor gibi hissediyorum önerebileceğiniz makina var mı ? Bebeao kullanıyorum ben şuan
Ş
Şeyma D.
10 Ekim 2025 22:28
Bildiğim kadarıyla hastanede kullanılan makinelerden olması gerekiyor motor gücü daha fazla ve sağım da daha etkili.
A
Aliye K. ..
10 Ekim 2025 22:43
2 avuç dut kurusu
1 tutam karanfil
3 çubuk tarçın
5-6 tane kuru incir
3-4 tane kuru kayısı
15-16 adet hurma
Bunları hepsini 1,5 litre suda kaynat sonra blendrden geçir ve süzüp iç. Bol bol su iç
1 tutam karanfil
3 çubuk tarçın
5-6 tane kuru incir
3-4 tane kuru kayısı
15-16 adet hurma
Bunları hepsini 1,5 litre suda kaynat sonra blendrden geçir ve süzüp iç. Bol bol su iç
S
Sümeyye
10 Ekim 2025 22:46
Karanfil ve tarçın da içinde mi kalacak acaba?

Özge U.
11 Ekim 2025 00:07
Eller serbest pompalar mevcut sütünüzü korur ama arttırmaz. Bunun için elektrikli pompa kullanmanız lazım. Ve tabi göğüs ucunuzada uyumlu olması süt arttırımı için çok önemli. 2- 3 saatte bir düzenli olarak sütünüzü en az 15 dakika sağmanız lazım ve günde bir kez te power pumbing yönetimini uygularsanız sütünüzdeki artışı bariz şekilde görürsünüz. Tabi süt arttırıcı takviyelerden de yardım alabilirsiniz. Ama sağımda süreklilik çok önemli en iyi artışı sağarak sağlayabilirsiniz. Maalesef Bende kızımda sizin yaşadıklarınızı yaşadım ve 10. Aya kadar sütümü sağarak verdim. Gece emmesini de bırakınca sütüm azaldı ve bebeğimde hareketlendiği için gündüzde sağmak için vakit bulamadım. Böylelikle sütüm kendiliğinden azaldı ve bitti. Gerçekten çok zor ve sabır isteyen bir süreç Rabbim yardımcınız olsun
E
Ece A.
11 Ekim 2025 00:30
Mevcut makinanızın eski performansı yoksa valf ını değiştirmenizi öneririm
A
Aliye K. ..
11 Ekim 2025 02:55
Hayır karanfil ve tarçını çıkarın