Süt Artırıcı Takviye

147 görüntüleme
B

Beyzanur K. ..

12 Ekim 2025 17:55
Süt artırıcı takviye laktamax kullanıp faydasını gören var mı bitkisel denemediğim şey kalmadı bol su içiyorum ona rağmen süt üretimi yeterli değil humana stiil kullandım faydası olmadı .son çare sağım yapmaya başladım
H

Hatice B. K. ..

12 Ekim 2025 18:02
Ben bestlak kullandım ve sağım yaptım en önemli şey sağım ve bol su içmek.
B

Beyzanur K. ..

12 Ekim 2025 18:15
Bende yeni başladım sağım yapmaya inşallah faydasını görürüm.
Gizem K.

Gizem K.

12 Ekim 2025 18:23
Bebeğinizi sık emzirerekte sütünüzü artırabilirsiniz çok etkili oluyor çünkü bebek talep ettikçe daha çok süt yerine geliyor . Ayrıca rezene çayı bol su da etkili .
T

Türkan K.

12 Ekim 2025 18:33
Elanatol 3 içiyorum folik asit süt takviyesi için. Ve rezene anason tüm kimyon yavşan otu çemen oto çedene tohumu hepsinden birer tatlı kaşığı 1 tl suya çayını demleyip gün boyu içiyorum. Sütümü artıran tek şey oldu
E

Elif S.

12 Ekim 2025 19:27
Merhabalar, ben de süt konusunda her yolu deneyen 10. ayında bir anneyim,, piyasadaki tüm takviyeleri deneyip, önerilen her şeyi yiyip-içip-uyuyup -dinlenen,, tüm kapıları zorlayanlardanım;
piyasadaki ürünlerin hepsini de aynı anda denedim bu arada, karaciğer değerlerim 2-3 kata kadar yükselmişti. insanın o dönem gözü dönüyor gerçekten, ama karaciğer yetmezliğime girmemiz de an meselesi. en ufak 1 takviyeye bakar Allah korusun🤦🏻‍♀️

humana still tea ve benzerlerindense benim gözlemim GEGİ anne çayı, RAVLA anne çayı daha iyi gelmişti bana, paket paket içtim 🤦🏻‍♀️ sonra maliyeti düşününce aktardan almak daha mantıklı geldi, REZENE/ANASON/KİMYON/KİŞNİŞ azar azar alıp karıştırdım sabah akşam içtim.
bir bu karışımı öneririm - hem süt miktarını hem sütün akış hızını da artırıyor bence.
herkese farklı şeyler işe yarıyor , bir gün yarayan 2. gün yaramadığı oluyor benim gözlemimce🤦🏻‍♀️
bende kuşburnu kaynatıp içmek bayağı yaramıştı, bir de takviyelerden de solgar brewer yeast b12 olan yaramıştı, süt artırmak için aldığım takviyeler sonrasında hemen uyursam, daha çok etki ettiğini gözlemledim, bilimsel kanıt var mıdır bilemiyorum 🤔 sağlıklı günler, bol sütleri olsun bebişlerimizin 🙏 🤲🏻
M

Melek

12 Ekim 2025 20:25
Çemen otu tohumu araştırabilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir