Süt Artırıcı

202 görüntüleme
İ

İrem

3 Ekim 2025 04:26
Süt artırıcı çaylar gerçekten işe yarıyor mu sizce? Ben hummana içiyorum ara sıra, işe yarıyor gibi de geliyor. Düzenli mi içmek gerek yoksa sağlıksız olduğunu düşünen var mı?
Y

Yagmur E. ..

3 Ekim 2025 05:05
Rezene ile ilgili söylentilervar bu nedenle hic deneyemedim ama benim deihtiyacim var buna sutum.yetmiyor anlıyorum. Bi rezeneyi araştırıniçinde varsa
E

Emine T. ..

3 Ekim 2025 05:22
Çay değil de ben ı mom latte takviye kullanıyorum hem enerjim artıyor hem sütüm tavsiye ederim
S

Seren A.

3 Ekim 2025 05:47
Bestlak damla var bende çok işe yaradı çay olarak hipp çayı içtim ama beslenmede de bol su ve bol bol kuru dut incir yedim arttırıyor bunlar bestlak damla da ilk zamanlar çok işime yaradı
G

Gözde ..

3 Ekim 2025 06:50
Bu arada rezene çayı gerçekten süt arttırıyor. Kuru hurma, incir ve dut da sütü artırıyor.
İ

İrem

3 Ekim 2025 08:25
Çok teşekkür ederim hepinize :)
S

Senay B. E. ..

4 Ekim 2025 23:45
Sezeryan sonrasıilk 2 gün sütüm gelmedi. Üçüncü gün çok az geldi bebeğimi doyurabilecek kadar değildi. Bir çocuk doktoru Solgar B12 önerdi ve bestlak önerdi. Bunlara ek rezene,anason ve kimyon karıştırıp içtim. Şükürler olsun şuanda sütüm yetiyor mamaya gerek duymadım (ilk 3 gün hariç )
İ

İrem

5 Ekim 2025 03:04
Çok güzel reçete olmuş çok teşekkür ederim Senay Hanım maşallah :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir