Süt Alerjisi Reflü
181 görüntüleme
İ
İrem K.
11 Eylül 2025 21:19
Bebeğimin kilo almadığını yazmıştım çoğu kişi de aynı şeyi yaşamış bizim kakamızda kan varmış doktor da ben de tam emin olamayıp 1 ay daha beklemiştik boşuna bebeğime işkence etmişiz. bugün başka bi dr gastrotuss baby diye bi reflü şurubu yazdı (aslında reflüsü yok ama beslenmediği huysuz olduğu ve sür alerjisinde reflü olur diyeyazdı) 2 aydır emmeyen bebeğim emmeye başladı hatta memede uyudu. İlacı araştırdım zararı yok gibi ama uzun süre kullanımda nasıl olur bırakmalı mıyım kullanan var mı ? Bırakınca da yine emmeyi keser mi ben süt diyeti DE yapıyorum
M
Müjde C.
11 Eylül 2025 21:45
Yaklaşık 20 gündür gastrotuss baby i bizde kullanıyoruz, fizyolojik reflümüz var yedikleri ağzına geliyor diye 90 cc zor içen bebeğim 110 içmeye başladı, bende çok tedirginim şişemiz bitince nasıl olacak diye
İ
İrem K.
11 Eylül 2025 21:49
Benim de 3 aylık 60 cc zor içerdi memeyi de almıyordu 2 aydır şimdi emiyor o yüzden biberon vermiyorum ve 2 dk emip bırakan bebek 10dk emmeye başladı çok mutluyum ama ilaç bağımlılık yapar mı ya da bırakınca eskiye mi döneriz yan etkisi var mı biraürü soru işareti var kafamda siz reflüsü olduğunu nasıl anladınız beslenmeden sonra ağzına geliyor gibi mi oluyordu
M
Müjde C.
11 Eylül 2025 21:57
Evet uykusunda bile ağız şapırdatma gibi sesler cıkarıyordu 6 aylık 90 cc yi zor içiyordu, birde kusası geliyordu ama geri yutuyordu sanıyordum meğersem mide öz suyu yakıyormuş boğazını
M
Meltem G.
12 Eylül 2025 00:09
İrem Hanım benim de oğlum 6.5 aylık . Bize de alerjik reflü tanısı yeni konulup bu şuruptan kullanıyoruz 10 gündür. Bu mesajınız beni çok umutlandırdi. Çok şükür bizim de şuruptan sonra son zamanlarda şiddetli halde görülmeye başlanan fışkırır kusmalarimiz azaldı. 🙏🏻 iştahında ne yazık ki önemli derecede bir değişim yok ama inşaalah en yakın zamanda olur
R
Rumeysa K.
12 Eylül 2025 01:23
Benim kızımda 4 aylık ve biz 2 aydır gabisconun toz halini kullanıyoruz mamaya katıp. İştahında herhangi bir düzelme yok ama kusması ciddi bir şekilde azaldı. İlacı kesmeyi denedim bıraktığım gün kusma aynı şekil oluyor. 5.5 aydan sonra azalmaya başlar dedi doktorumuz sabırsızlıkla bekliyoruz bizde
İ
İrem K.
12 Eylül 2025 01:40
İştahınız da düzelir bence üzülmeyin benim bebeğim hiç beslenmiyordu kilo almıyordu yani o bile düzeldi