Süt Alerjisi Kilo Alamama
111 görüntüleme
İ
İrem K.
8 Eylül 2025 21:35
Kızım 1. Ayında 700 gr aldı sonra 2.ve 3. Ayında sadece 300 gr aldı kakası da mukusluydu dr alerji olabilr diye gastroya yönlendirdi şuan 13 haftalık ve 3330 doğmasına rağmen şuan 5kg. Acaba kan alırlar mı çok üzülüyorum. Çok az emiyor biberon veriyorum yine çok az içiyor 60cc bitirmiyor bile yenidoğan gibi 30cc içiyor bir saat sonra bidaha 30 içiyor o da keyfi yerindeyse boy uzaması gayet iyi
Z
Zeynep K. C.
8 Eylül 2025 21:48
Merhaba sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim bebeğimde alerjik bi bebek öncelikle alerji durumunda kan alınmiyor yani bizde anlamadılar . mukuslu kaka her zaman alerji belirtisi değildir mukusla beraber kanda varsa alerjidir. Mukus bebek sürekli ön süt içiyosada olabilir
İ
İrem K.
8 Eylül 2025 21:53
Koyu renk bişeyler vardı kakasında ama kan mı anlamadık dr da anlaamdı alerji testi yapılır dedi kilo alsa bari üzülmeyeceğim ama almıyor ya bu durum gelişimini etkiler diye korkuyorum
Z
Zeynep K. C.
8 Eylül 2025 22:01
Alerji testi 6 aydan küçük bebeklerde tam anlamıyla doğru sonuç vermiyor . Kakada kan gördükten sonra anneye diyet baslaniyor ben ilk süt ve süt ürünleriyle baslamistim 15 gün geçmeyince yumurtayi da eklemistik. Tabi bu arada alerjik mamaya da başladık anne sütü tam besleyici olamadıği icin
Z
Zeynep K. C.
8 Eylül 2025 22:06
Bu arada bebeğinizin kilosu normal aralıkta ayına göre düşük değil

Yeter O. ..
9 Eylül 2025 00:24
Bebeğim 3 aylık 2. Ayında süt ürünlerine karşı alerjisi olduğunu tespit etti doktorumuz kakadan test yapıldı alerjisi var denildi devlet destekli mama kullanıyoruz içinde inek sütü olmayan gayet güzel kilo alıyor şükür süt ürünlerine karşı alerjisi var diye kilo almıyor diye bişey düşünmeyin doktoruma sorduğumda hocam kilo alır mı diye bu mamada inek sütü yok diye olur mu öyle şey dedi her türlü kilo alır bebek yanlış düşünüyorsunuz dedi haklı çıktıda
M
Merve U.
10 Eylül 2025 12:43
Hangi mamayı kullanıyorsunuz?
Z
Zeynep K. C.
10 Eylül 2025 13:13
Aptamil pepti syneo bunu doktor yaziyo raporlu mama