Sürekli Uyanıyor ve Memeyi Almadan Uyumuyor
117 görüntüleme
C
Cansu İ. B.
11 Ocak 2026 08:19
Bebeğim 4 gün sonra 7 aylık olacak. Sadece emerek uyuyor ağzına o meme girmeden gözünü dahi kapamıyor. Hem çok sık uyanıyor hem her uyanmasında meme istiyor. Memesiz asla daldıramıyorum çabalayınca uykusu açılıyor. Uykuma artık dayanamadığım için de yanımda yatırıyorum her uyandığında meme veriyorum. Emzik biberon vs almıyor. Eğitimin bile işe yarayacağını düşünmüyorum. Biraz motivasyona ihtiyacım var açıkçası
G
Gökçe Ç. ..
12 Ocak 2026 20:29
Size verebileceğim tek motivasyon yalnız olmadığınız çünkü aynı durumdayız. Kızım6,5 aylık gece ben de mecburen yanımda yatırmaya başladım çoğu zaman üstüm başım açık halde uyuyakalıyorum umarım kısa sürede geçer güzel anne 🤍
C
Cansu İ. B.
13 Ocak 2026 06:00
İnşallah, bir de plansız bir gebeliğim var şuan 2.5 aylık o da o yüzden de uykuma dayanamıyorum. İlerleyen zamanda uykularım bozulur zaten diye düşünüp o zamanlarda uykusunu düzeltmeye çalışacağım. Önce yatağına alıştırmak sonra odasına alıştırmak istiyorum 10-11 aylıkken. Emerek uyuması sorun değil çok sık uyanması sorun. Belki odasında daha rahat uyur
H
Hilal
13 Ocak 2026 06:38
Birebir ayni durumdayiz. Uykuegitimi de cok zor aglatmadan. Vallaaglatmadan yapabilen ya asiri sabirli ya bebek zaten uykucu dunden razi.
Tecrubeleri duymak isterim
Tecrubeleri duymak isterim
K
Kadriye E.
13 Ocak 2026 20:26
Merhaba öncelikle annelere sabır diliyorum, benimde kızım 3 aylık babada anneannede vs. Sallanarak uyuyor ama bende sadece memeyle uyuyor 7-8 aylıkken bende uyku işe araştırmalar yapıp desteksiz uyutmak istedim artık göğüs uçlarım acıyordu sürekli saatlerce emmesinden gece sık uyanıp emmesinden dolayı aynı şekilde yanıma alıyordum üzerim açıkta uyuyakalıyordum göğüs acısına uyanıyordum kısacası olmadı bende sabredemedim 1 buçuk saat boyunca ağlamaktan vazgeçmedi sabrım taştı çok yoruldum mental olarak memeyi verdim uyudu bunun ardından psikolojimden bahsetmiyorum bile. Şu an hala aynı sorunlar devam ediyor diş çıkarma süreci bizde 4 aylıkken başladı erkenden hala devam ediyor bu da bir etken tabi ki. 11’den önce uyumuyor gece defalarca uyanıyor ve 9-10 gibi uyanıyoruz günde iki uyku yapıyor ortalama 40 dk fazlası yok diyebilirim memeyi tekrar bıraktırmak istiyorum ama psikolojik olarak hazır mıyım sabrım var mı bilmiyorum eziyet etmek istemiyorum kıyamıyorum da