Sürekli Memede Tıkanma Mastit Olma Durumu

102 görüntüleme
A

Aybüke K. B.

23 Ağustos 2025 08:49
Düzenli sağım yapmama rağmen nemli tutmak doğru iç çamaşırı kullanmak elle sağmak her şeyi yapıyorum am az yine de tıkanma oluyor antibiyotik kullanmak zorunda kaldım ama artık çok yoruldum
G

Gizem N. T. ..

23 Ağustos 2025 10:10
Bilmiyorum çözüm olur mu ama ben bu durumda hep sıcak uyguladım sonra sağım yaptım bu şekilde daha tıkanma olmadı bayağı bildiğimiz sıcak su torbası koymuştum artık hemen düzeliyordu ve duşta şiş kısımlara masaj yaptım süreç baya kısalmıştı
A

Aybüke K. B.

23 Ağustos 2025 10:14
Onlarıda yapıyorum aslında geçiçi olarak çözüme kavuşuyorum ama en fazla iki gün iyi oluyor sonra yine başa sarıyor bu durum
Eda S.

Eda S.

23 Ağustos 2025 10:42
Bence ihtiyacınız yoksa sağım yapmayı bırakın memeyi ne kadar çok uyarırsanız o kadar çok süt üretecektir sütünüzde çok olduğu için mastit olma durumunuz sahada artacaktır sıcaktan ziyade soğuk uygulayın rahatlatacaktır benimde ilk bir ay bu durumum vardı ateş gibi yanıyordu soğuk daha iyi geliyordu
S

Sema E.

23 Ağustos 2025 12:01
Sizi çok iyi anlıyorum bende mastit olmadım fakat direkten döndüm hep çünkü kitle oluyor bendede ve çok sık oluyor ağrıyor bir şekilde açıyorum çok uğraştırıyor
T

Tuğba H.

23 Ağustos 2025 23:38
Merhaba ben de mastit oldum 2 defa üst üste. Bebek doğru emmediği için tekrarlıyormuş mastit emerken memeyi sıkıştırıyorsa kanalları tıkıyormuş. Memeyi boşaltamıyorsa sağım yapın sütünüz yeterliyse ekstra sağım yapmak süt artıtıyor pompalarda bebek kadar güçlü olmadığı için memeleri tam boşaltamıyor o da sebep olabiliyor.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir