Sürekli Kaka Yapma

117 görüntüleme
R

Rabia K. ..

25 Aralık 2025 20:52
Ben bir türlü buna cevap bulamadım doktora sordum normal dedi lütfen bilen biri cevap versin bebeğim gün içinde çok fazla kaka yapıyor 2 ay 11 günlük kilo alımı güzel dedi doktoru şimdi de ishal gibi yapmaya başladı her bez değişiminde kaka var doktoru mu değiştireyim lütfen bir akıl verin korkuyorum
A

Azra

25 Aralık 2025 20:56
Bizde de aynı durum oldu ilerleyince başka bir doktora götürdük enfeksiyon çıktı ilaç tedavisi kullandık
S

Sena S.

25 Aralık 2025 21:11
Benim bebeğim de 3 buçuk aya kadar öyleydi Rabia hanım sizin gibi korktum doktor bana da normal dedi ishal gibiydi hep kilo alımı iyiyse ve alerjiden şüphelenmiyorsanız korkmayın bence 5 aylık oldu şimdi bi kaç güne bir yapıyor bu da normalmiş her bebişin bünyesi farklı oluyor
R

Rabia K. ..

25 Aralık 2025 21:17
@Sena Sy alerji şüphem yok benim hatta kilo alımının önde olduğunu söyledi doktor üç gün hastanede yattık bronşiolitten enfeksiyon çıkmadı kanda tecrübem yok bebeğimin hiç bir durumunu ihmal etmek istemem teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için
R

Rabia K. ..

25 Aralık 2025 21:18
Şeyma hanım etiket yapamadim ama ne enfeksiyonu çıktı benim bebeğim doğduğudan beri böyle kan ve idrar tahlillerimiz temiz
E

Elif V.

26 Aralık 2025 00:24
Benim bebeğim 3 buçuk aylık. 1 aylıkken bi ara çok yapıyodu emerken bile hemen kakasını yapıyodu günde 20 falan buluyodu abartısız. Zamanla azaldı bize de doktor normal demişti
E

Eda D.

26 Aralık 2025 23:56
Benim bebeğimde böyleydi günde 6-7 yi buluyordu şimdi 13.ayda yaklaşık 10.aya kadar böyle devam etti şimdi 1 yada 2 kere yapıyor
M

Melis ..

27 Aralık 2025 22:03
Rabia Hanım,
Tam da benzer haftalarda bebeğim aynı şeyi yaşadı. Çok sulu hatta mukuslu kakalar, sabahlara kadar ağlayarak çok kaka yapmalar. Sonra bir gün çok kaka yaptı sabaha karşı 3’te ve sonra ilk deda gülümsemeye, tam bakmaya vs başladı. Ben bunu çocuğun o dönemki bedensel ve zihinsel gelişiminde zorlandığı bir süreç olarak yorumladım. Çünkü bir gecede bir anda herşey değişti. Ama onun akabinde keçi sütlü mama başladık. Beni zaten emmiyordu ve kakası günde 1 defaya düştü, gaz problemi bitti. Belki siz de benzer bir süreçten geçiyorsunuz ya da yediğiniz birşeye bebek zamanla intölerans geliştirdi. Formül mama veriyorsanız keçiyi deneyin derim ya da emziriyorsanız belki grup grup bazı gıdalara bir süre ara verin. Örneğin 2-3 gün süt ürünlerini durdurma, değişmiyorsa bakliyatlar vs gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir